Хороскоп за 28. јун

Г.С.
Хороскоп за 28. јун

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Доста изазова могли бисте и данас да очекујете на пословном плану па је савјет да што боље исконтролишете повремене налете адреналина. Недостатак стрпљења и осјетљивост на сваку ситницу нису добри ни за партнерске односе. Потрудите се да се опустите. Могућа главобоља.

Бик

Доста ситница и детаља могло би да вам остане незавршено, али не вашом кривицом. Покушајте да се опустите и евентуално проведете мало времена у друштву пријатеља, пријаће вам та позитивна енергија. Потребна вам је релаксација.

Близанци

Успјећете, на велико задовољство, да успјешно прегурате овај петак захваљујући, прије свега, доброј радној атмосфери и подршци коју будете имали од сарадника. Дан је као створен за дружење, изласке. Очекује вас доста занимљивих сусрета. Уживајте. Здравље врло добро.

Рак

Посљедњи радни дан у недјељи Ракови дочекују веома задовољни и са великим плановима за будућност. Обострано разумијевање и компромис кључ су сваке успјешне везе, али ви то све већ врло добро знате. Могуће осцилације крвног притиска.

Лав

Ваш урођени оптимизам и мотивација руше све препреке. Причувајте се злурадих коментара конкурентски настројених сарадника. Било би добро да драгу особу не замарате сувише неким небитним детаљима из прошлости. Унесите нешто ново у вашу везу, треба вам промјена. Избјегавајте нагле покрете.

Дјевица

Дјевице крај радне седмице дочекују поприлично психофизички изморене, али задовољне постигнутим. Покушајте да се на неки начин извучете из колотечине у коју сте можда упали. На вама је иницијатива. Пријала би вам физичка активност.

Вага

Посљедњи радни дан у седмици већини Вага доноси нешто мање посла и свеукупно професионалних обавеза. Вишак времена искористите на креативан начин. Данас вас на љубавном плану могу дочекати неки озбиљни разговори па се очекују и конкретни одговори с ваше стране. Здравље врло добро.

Шкорпија

Врло добар радни дан је пред Шкорпијама уз могућност да без већих проблема заврше зацртане обавезе. Могло би доћи до неких нових пословних договора и пројеката. Врло лијеп дан могли бисте да очекујете на љубавном плану уколико употријебите довољно маште како бисте се приближили особи која вас интересује. Могућа главобоља.

Стријелац

И данас би Стријелчеви требало да прикоче са послом и дио обавеза пребаце на остале чланове тима. Имаћете прилика за нова познанства па се очекује да уживате у бар једном лијепом и опуштеном дружењу. Здравље одлично.

Јарац

Врло добри професионални резултати очекују Јарчеве на крају ове радне седмице, што вам даје и стабилну пословну позицију. Организујте неко фино дружење у мањем кругу људи, опустите се. Здравље врло добро.

Водолија

Иако бисте могли да очекујете извјесне потешкоће када су неки пословни договори и комуникација са сарадницима у питању, немојте се нервирати, будите истрајни у својим намјерама. Будите опрезни у саобраћају.

Рибе

Поведите рачуна о концентрацији и датим обећањима, као и унапријед договореним пословима.                                                                     

Добро расположење подијелите са драгом особом, а могуће је да вас ту сачека и неко пријатно изненађење. Уживајте. Водите рачуна о исхрани, могуће стомачне тегобе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана