Хороскоп за 28. август

ГС
Хороскоп за 28. август

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за данас.

Ован

Данас ћете бити брзи, у журби, али не доносите импулсивне одлуке. Могли бисте се наћи у ситуацији гдје је потребно иновативно рјешење. Покушајте да сагледате ситуацију из другог угла и нађете компромис. Можете бити емотивно осјетљивији па пазите да не реагујете превише оштро према драгој особи. Могућа напетост у мишићима.

Бик

Можда је вријеме да преиспитате своју пословну стратегију и направите извјесна прилагођавања. Емотивна стабилност је кључна, али пазите да не будете превише крути. Покушајте да будете реални и не идеализујете сувише партнера. Промјенљиво расположење.

Близанци

Врло повољан је дан за преузимање иницијативе, али пазите да се превише не расплинете у својим активностима. Ваш шарм је на врхунцу, али будите пажљиви да не будете превише лепршави у комуникацији са вољеном особом, јер може бити сумњиво.  Потребан вам је баланс између рада и одмора.

Рак

Овај дан Раковима доноси интуитивне увиде који вам могу помоћи да ријешите пословне дилеме. Фокусирајте се на унутрашњу стабилност и не дозволите да вас спољашњи притисци избаце из равнотеже. Емоције су данас појачане, што може довести до дубоких разговора са партнером. Могућа напетост.

Лав

Вријеме је да се позабавите детаљима и обавезама које сте можда занемарили у претходном периоду. Можете открити скривене прилике за напредовање кроз ваш јединствен аналитички приступ. Ваш партнер можда осјећа да му посвећујете мање пажње због пословних обавеза. Психофизички умор.

Дјевица

Овај дан вам може донијети конфузију у вези са неким аспектима посла па провјеравајте све информације два пута. Могућ је сусрет са особом која ће вас заинтригирати на духовном нивоу. Пазите да не идеализујете превише и покушајте да задржите објективност. Здравље врло добро.

Вага

Данас је идеалан дан за рјешавање дуготрајних проблема који се вуку већ неко вријеме. Бићете мотивисани да предузмете кораке ка остваривању дугорочних циљева. Подијелите своје дубље емоције са партнером и очекујте позитиван одговор. Здравље врло добро.

Шкорпија

Ово је дан када бисте могли да направите велики корак напријед у каријери, али само ако пажљиво сагледате све аспекте и чврсто се држите свог плана. Ваш оптимизам је заразан, али пазите да не будете превише лепршави, јер постоји могућност неспоразума ако не обратите пажњу на партнерове потребе. Избјегавајте претјерано физичко напрезање.

Стријелац

Овај дан је идеалан за рјешавање сложених задатака и организацију. Фокусирајте се на детаље и будите темељни у свом приступу. Ваша посвећеност послу може створити дистанцу у односу са партнером. Искористите слободно вријеме за квалитетан разговор и планирање заједничких активности. Могуће су реуматске тегобе.

Јарац

Ово је дан када можете направити врло добре пословне потезе, нарочито кроз прецизност и организацију. Романтика је на врхунцу и постоји могућност да вас партнер изненади нечим посебним. Искористите овај дан за продубљивање везе уз заједничке активности које волите. Покушајте да направите баланс између обавеза и одмора.

Водолија

Искористите своју креативност за развој нових идеја, али будите опрезни у комуникацији са колегама, који можда неће на прву разумјети шта вам је на уму и о чему причате. Неочекивани сусрет са старом симпатијом може пробудити давно успаване емоције. Овај дан доноси нове могућности за љубав, али пазите да не реагујете импулсивно. Избјегавајте стресне ситуације и практикујте технике опуштања.

Рибе

Ово је добар дан за планирање, постављање дугорочних стратегија и дубље промишљање о својим циљевима.  Можете очекивати изазове у организацији, али уз добру анализу можете их успјешно превазићи. Могуће су емотивне дилеме, али ако се ослоните на интуицију, можете донијети исправне одлуке. Осјетљивост зглобова може бити израженија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана