Хороскоп за 27. септембар

ГС
Хороскоп за 27. септембар

Причитајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Врло квалитетна завршница радне седмице је пред Овновима, посебно уколико буду склопили неку нову пословну сарадњу и то неочекивано. Није искључен изненадни сусрет или позив за дружење са новом симпатичном особом. Ова особа би могла да остави врло јак утисак на вас. Здравље врло добро.

Бик

Солидан дан је пред Биковима. Могућа је нова понуда за посао или прилика да радите нешто другачије, нови пословни пројекат који би вам могао побољшати финансијску ситуацију. Уколико желите да себи приуштите осјећај задовољства, будите попустљивији него иначе према драгој особи. Здравље врло добро.

Близанци

Одличан дан је за почињање неких нових пројеката или сарадње, посебно за оне припаднике који су пословно везани за иностранство. Неке прилике вам се могу отворити потпуно неочекивано. Пролазни флерт, ново познанство, могло би да вам додатно поправи расположење током овог дана. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Рак

Поново се могу отворити неке пословне приче, поново се могу активирати договори и сарадње које су биле у застоју.

Имате прилику да драгој особи покажете своја искрена и најфинија осјећања и искупите се за неке ситне пропусте које сте можда несвјесно направили претходних дана. Здравље врло добро.

Лав

Одличан дан је пред Лавовима. Могуће је да данас добијете конкретан приједлог за сарадњу са странцима или иностранством па будите спремни за разговоре на ту тему. Уколико планирате да ставите тачку и промијените модел досадашњег понашања у сфери љубави, сада је прави момент да то успјешно и урадите. Здравље врло добро.

Дјевица

Очекује вас више него задовољавајућа завршница ове радне седмице. Битно је да не одустајте од својих намјера ма колико вам било изазовно. Ако сте жељни акције на љубавном плану храбро напријед, више околности требало би да вам данас иде наруку посебно када су нова познанства у питању.  Здравље врло добро.

Вага

Постоји могућност увођења нових технолошких рјешења у постојеће пословне процесе и биће вам неопходна сарадња са новим сарадницима, али то вама неће представљати проблем. Слободне Ваге, могућности за нова познанства иду преко сегмента посла и друштвених мрежа. Није искључено да залута и понеко из прошлости, али је савјет да то заобиђете. Причувајте се инфекција.

Шкорпија

Без проблема ће Шкорпије успјети да савладају све пословне препреке током овог посљедњег радног дана у седмици. Опрезни будите са финансијама, нека погрешна улагања у претходном периоду могу сада да вам направе већи застој. Све ваше активности данас би ваљало да буду усмјерене ка драгој особи, али без претјераних очекивања и форсирања крупних одлука. Здравље врло добро.

Стријелац

Иако вас очекује велики психофизички напор и велико трошење енергије крај седмице вам доноси изванредне пословне резултате. Покушајте да незадовољство друге стране ублажите отвореним разговором и позитивним размишљањима. Могући проблеми са кичмом.

Јарац

Задовољство успјешно завршеним професионалним обавезама, доноси вам добру основу да лагано радите на новим плановима. Сасвим коректан дан је пред вама да бар неко пријатно изненађење или ситни знак пажње поклоните особи за коју сте веома заинтересовани. Постоји велика могућност за отпочињање стабилне љубавне приче. Будите физички активнији, више се крећите.

Водолија

Врло добар и успјешан радни дан је пред Водолијама. Сва комуникација биће углавном на вама, а можете да очекујете и помоћ неког од ауторитета. Повољан је дан за све врсте финансијских трансакција. Уз мало више труда и прије свега посвећености имате сасвим солидне шансе данас будете веома задовољни. Здравље одлично.

Рибе

Уз доста менталног напора прије свега успјећете данас да се изборите са свим изазовима на професионалном путу. Оно што није препоручљиво је улазак у било какве финансијске ризике. Доста нових особа циркулише у вашем окружењу, има ту назнака и конкретнијим причама. Јачајте имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана