Хороскоп за 27. јун

Г.С.
Хороскоп за 27. јун

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Могу се отворити нове шансе за пословне почетке који могу имати везе са иностранством или неким државним и јавним установама. Данашња дешавања у сфери љубави могла би да буду врло шарена. Бар једно упознавање симпатичне нове особе може дан превести у домен позитивног. Здравље одлично.

Бик

Нешто спорији и опуштенији радни ритам очекује Бикове током овог радног дана. Покушајте да ускладите високе пословне циљеве са околностима које вас успоравају. Скоро све околности на љубавном плану током овог дана требало би да вам иду у прилог. Уживајте у свему што вас чини задовољним. Здравље врло добро.

Близанци

Устаљен темпо радних активности очекује вас и данас па ћете без већих препрека завршити зацртане обавезе. Могући су и финансијски приливи. Слободни могу очекивати доста ситуација, како за флерт тако и за покретање приче која би мога да има већи значај и дужи рок трајања. Променљиво расположење, порадите мало на духовној сфери.

Рак

Прилично динамичан дан је пред типичним Раковима па вас може поред повећаног обима посла очекивати и која измјена у плану реализације зацртаних обавеза. Успјећете све да завршите. Минимум времена и енергије ваљало би да одвојите за дешавања у сфери љубави, јер вас очекују фина дешавања. Неко баш жели да вас боље упозна. Могућа нешто слабија циркулација.

Лав

За вас лично тимски рад био би препоручљив, како бисте лакше савладали евентуалне препреке или застоје. Искористите овај дан за дружење и уживање у кругу пријатеља или познаника, никад се не зна можда баш у том кругу упознате неког вриједног пажње. Здравље врло добро.

Дјевица

Многима може стићи нова пословна понуда о којој вриједи размислити. Данас ће вам све ићи од руке. Уколико некако успијете да што мање анализирате, онда имате реалне шансе да крај дана дочекате макар на позитивној љубавној нули. Опустите се. Здравље врло добро.

Вага

Држите се сопственог плана и нема разлога да данас своје зацртане обавезе не завршите на сасвим задовољавајући начин. Било би добро да усмјерите своју енергију ка једном циљу, иако изазови могу пристизати са више страна. Будите физички активни и водите рачуна о исхрани.

Шкорпија

Све иде својим устаљеним ритмом, тако да вас очекује један сасвим просјечан и опуштен дан, да без већих проблема завршите зацртане обавезе. Трошкови су повећани, потрудите се да исплатите све своје рачуне. Од вас и ваше мотивисаности првенствено зависи исход данашњих потенцијалних љубавних дешавања. Могући проблеми са синусима.

Стријелац

Одличан дан је пред Стријелчевима да се расплину на више страна, почев од представљања нових идеја па до привођења крају пројеката одраније. Послушајте своје срце и направите ви први корак ка зближавању са особом која вам се допада и која вас мотивише. Могући проблеми са синусима.

Јарац

Повољна је клима да се дате у акцију и конкретне планове кренете да реализујете. Уколико је било проблематичне комуникације са сарадницима или колегама ситуација се сада враћа у нормалу. Лијепе и позитивне околности у сфери љубави ваљало би да покушате искористити током овог дана, првенствено искреним и директним приступом драгој особи. Здравље врло добро.

Водолија

Ако обавезе подијелите са најближим пословним сарадницима, онда ћете бити врло задовољни крајњим резултатима. Још више разлога за задовољство имаћете на пољу љубавних дешавања, прије свега због чињенице да се за вас јако интересује неко из пословног окружења. Здравље одлично.

Рибе

Већина особа рођених у знаку Риба имаће данас нешто нижи ниво радног елана и мотивације па је логично да се фокусирате само на оно најважније у сфери посла. Ширите позитивну енергију око себе и радите на томе да ваш однос буде још квалитетнији и бољи. Пријала би вам физичка активност.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана