Хороскоп за 26. септембар

ГС
Хороскоп за 26. септембар

Причитајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Уз адекватну организацију и помоћ са стране већина Овнова успјеће данас да без већих препрека оствари зацртане планове. Максимално искористите свој шарм данас, имате солидне шансе да се опустите и уживате у бар једном љубавном подухвату. Порадите на јачању имунитета.

Бик

Биковима би приоритет овог дана требало да буде привођење крају већ започетих обавеза и припрема терена за наредни период. Могућ сусрет или позив од старе симпатије. Слаба циркулација.

Близанци

Врло добар радни дан је пред Близанцима, посебно би могли да буду задовољни они представници који имају комуникацију или пословање са иностранством. Позитивна енергија и ваш лични шарм требало би да донесу и позитивну и фину размјену емоција са драгом особом. Здравље врло добро.

Рак

Опуштен радни дан је пред Раковима, можете да очекујете добру атмосферу и квалитетне односе са пословним сарадницима. На крилима позитивног расположења много тога лијепог можете направити и у сфери љубави. Уживајте. Здравље одлично.

Лав

Могуће успостављање контаката са новим пословним сарадницима, везано за реализацију будућих пројеката, даваће данас типичним Лавовима прави осјећај задовољства. Уколико сте расположени за добар флерт и уживање у шармирању и завођењу, ево повољног дана да покажете своје умијеће. Здравље одлично.

Дјевица

Рад у континуитету, без наговјештаја битних промјена, на моменте и опуштена атмосфера очекује Дјевице овог четвртка. Одличан је дан да се посветите финим љубавним дешавањима и бар једну замисао спроведете у дјело, на обострано задовољство. Здравље врло добро.

Вага

Могли бисте да очекујете доста посла на пољу комуникације и разних договора уз могућност да вам буде понуђен рад на неком новом пројекту. Требаће доста компромиса и добре воље да све доведете у ниво који одговара објема странама. Вриједи потрудити се. Здравље врло добро.

Шкорпија

Успјећете себи да обезбиједите подршку људи који су вам важни и моћи ћете мало мирније и стабилније да функционишете. Повољне су околности за фине разговоре и евентуално кокетирање, али без великих очекивања, што ће вам донекле и одговарати. Здравље одлично.

Стријелац

Ослоните се на сопствено искуство и квалитете и успјећете да све организујете и завршите на свој начин, онако како сте замислили. Иницијатива за промјене у сфери партнерских односа је искључиво на вама. Хладне главе размислите у ком смјеру желите да наставите даље. Здравље без значајнијих упозорења.

Јарац

Без значајнијих препрека на пословном путу данас код већине Јарчева, што ће за резултат имати добро расположење и осјећај задовољства. То сте и заслужили. Вријеме је да неке ствари поставите на своје мјесто, рашчистите ситуацију и кренете напријед. На вама је иницијатива. Појачајте унос витамина.

Водолија

Већина Водолија имаће пуне руке посла и овог четвртка, али вас не очекују потешкоће у реализацији. Само напријед. Покушајте да се опустите, растеретите од обавеза и уживате у пажњи коју вам несебично пружа вољена особа. Пријала би вам физичка активност.

Рибе

Повећан обим пословних обавеза могао би да очекује Рибе и данас, па би било добро да порадите на бољој организацији и што мање се нервирате. Иако имате добре аспекте за фину комуникацију са драгом особом, немојте дозволити да се све ваше данашње активности у сфери љубави сведу на причу. Здравље врло добро.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана