Хороскоп за 26. јун

Г.С.
Хороскоп за 26. јун

Сваки дан вас чекају нови изазови и непланиране ствари, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

И током овог дана, уз видљиво повећан радни елан, типични Овнови се суочавају са новим професионалним изазовима. Непремостивих пословних препрека за вас данас нема. Није лош дан и за конкретне потезе и акције у сфери љубави, посебно уколико желите да свом партнерском односу дате нову, љепшу димензију. Здравље одлично.

Бик

Никаквих већих проблема нећете имати, успијеваћете да се организујете и све завршите на прави начин и у право вријеме. Ако сте задовољни стањем вашег љубавног живота, будите активни и не дозволите да то ишта поремети. Могуће мање респираторне тегобе.

Близанци

Потенцијално врло успјешан радни дан налази се пред типичним Близанцима. Наглашени су и контакти са иностранством. Врло добре астролошке околности пратиће вас током дана и на пољу љубавних релација, али немојте се расплинути на више страна. Без значајнијих упозорења за здравље.

Рак

Без промјена на вашем пословном плану у односу на претходних пар дана. Очекује вас доста обавеза, а ви стрпљиво и корак по корак рјешавајте једну по једну. Потрудите се да не реагујете на сваку ситницу која вам се не свиђа у сфери љубави. Здравље врло добро.

Лав

Постоје сасвим реални изгледи да одређена ваша иницијатива буде позитивно прихваћена, нарочито од оних са виших позиција хијерархијске љествице. Ако сте већ нешто тако намјерили, храбро напријед. Покушајте све да радите у пару и само тако успјећете да заједнички пребродите све изазове. Здравље сасвим солидно.

Дјевица

Сада сте у могућности да правилно одреагујете, да добро процијените ситуације и препознате праве прилике. Од неколико данашњих нових, интересантних контаката на пољу љубавних релација, бар једна особа би могла да вам привуче екстра пажњу. Здравље врло добро.

Вага

Није реално очекивати неко посебно ангажовање и покретање нових пословних иницијатива до овог петка, позабавите се привођењем крају актуелних обавеза. Имаћете доста позива за дружење, али припазите да не занемарите партнера. Могуће алергијске реакције, проблеми са синусима.

Шкорпија

Посла неће фалити ни током ове сриједе мада је за најтипичније Шкорпије важније да се што боље организују и рјешавају ствари у ходу. Комуникација вам ових дана баш иде од руке. Нема назнака за битније промјене на пољу љубавних односа у односу на претходни дан. Здравље врло добро.

Стријелац

Очекује вас доста добрих дешавања, интересантних контаката са новим и старим сарадницима, имаћете могућности да неке уговоре продужите, али и склопите нове. Слободни и даље могу имати прилике да упознају врло интересантну и интригантну особу која ће их одушевити и изузетно позитивно утицати на њих. Здравље одлично.

Јарац

Сва потенцијална дешавања током овог радног дана неће се много разликовати у односу на претходни. Јарчеви у везама, функционишете више него добро, правите планове и развијате пријатељске релације. Здравље врло добро.

Водолија

Водолије ће бити врло активне и ове сриједе. Потенцијалне замке вребају вас у наглим промјенама већ постигнутих договора, или самоиницијативном мијењању неких ситница. Потребно вам је да се опустите, стога није лоше можда и да планирате годишњи одмор. Стрес вам може задавати мање проблеме са крвним притиском.

Рибе

Практично све ваше данашње пословне активности кретаће се у оквирима врло повољних околности, што за већину Риба значи успјех за шта год да се прихвате од обавеза. Покушајте да реално сагледате ситуацију и евентуално порадите да неке пропусте исправите, сада је то и те како могуће. Здравље врло добро.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана