Хороскоп за 27. јул

ГС
Хороскоп за 27. јул

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Овнове очекује повољан дан за све видове физичких активности, али ипак немојте претјеривати. Могли бисте и неке пословне договоре одраније да преиспитате, неће шкодити. Будите отворени, али не престроги у изношењу својих ставова и приједлога, да не бисте наишли на негодовање друге стране. Здравље одлично.

Бик

Не би требало данас доносити закључке нагло, нека одлуке ипак би требало да одлеже пар дана. Почните озбиљније да размишљате о конкретнијој акцији, не оптерећујте драгу собу само причом. Могућа главобоља.

Близанци

Данас би могле да вас сачекају неке заостале обавезе из прошлости у вези прије свега са формалностима и папирологијом па је крајње вријеме да их се ријешите. Није искључен сусрет са особом коју сте упознали на неком путовању па ето прилике да фино проћаскате. Здравље врло добро.

Рак

Ракови би требало овај дан да посвете првенствено одмору, али ће то нешто теже ићи, јер вас очекује још доста тога да обавите мимо планираног. Партнерско разумијевање биће од пресудног значаја за превазилажење евентуалних разлика у ставовима. Здравље врло добро.

Лав

Ово је дан када бисте могли да изнесете неке своје идеје за промјене, а може се очекивати да наиђете на разумијевање и добар пријем код оних који одлучују. Само напријед. Уколико сте задовољни постојећим стањем, уживајте, у супротном сачекајте повољнији период за љубавну иницијативу. Здравље одлично.

Дјевица

Први дан викенда који је иначе предвиђен за одмор и опуштање лако се може претворити у непотребно оптерећење размишљањем о радним обавезама. Могли бисте се посветити уживању у некој заједничкој активности са вашом драгом особом, одете на неки излет на примјер. Без значајнијих упозорења за здравље.

Вага

Уколико се бавите креативним послом, овај дан ћете имати прилику да неке нове идеје и замисли конкретизујете. Без неких значајнијих преокрета на вашем љубавном хоризонту. Мало се притајите, пријаће вам. Могућа главобоља.

Шкорпија

Прилика да радите биће и током викенда, а на вама је да размислите о приоритетима. Очекује вас доста разговора у вези са неким будућим договорима и плановима. Доста добру комуникацију можете очекивати и на љубавном плану. Могуће заједничко путовање. Чувајте се брзоплетих покрета.

Стријелац

Висок ниво енергије даје вам добру основу за успјешан дан чега год се дохватите, међутим немојте се изненадити ако ствари буду ишле мало успоренијим током. Са ваше стране данас није реално очекивати неки посебно велики ангажман на пољу љубави, али немојте да вас изненади позив особе из прошлости. Могући проблеми са циркулацијом.

Јарац

Иако имате снаге и енергије за још један уобичајено успјешан пословни дан, немојте ништа форсирати. Сви ваши љубавни планови усмјерени су на заједничке тренутке и активности са вољеном особом. Уживајте. Здравље одлично.

Водолија

Колико вриједе неке ваше оригиналне идеје могли бисте да тестирате баш данас и тако направите добру припрему сарадника за будуће кораке и реализацију. Ваша размишљања некако ће бити окренута ка претходним љубавним догађајима и прошлости па не би било чудно да сусрет са неком старом симпатијом активира емотивне духове прошлости. Будите опрезни у саобраћају.

Рибе

Радни задаци окупираће вашу пажњу и захтијеваће додатну реорганизацију активности за овај викенд, али вриједи труда. У сфери љубави требало би да добијете макар један јасан сигнал од особе која вам дуже вријеме привлачи пажњу. Размислите о потенцијалном сусрету. Будите умјерени у свему.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана