Хороскоп за 26. август

ГС
Хороскоп за 26. август

Погледајте шта су вам звијезде припремиле за 26. август 2024. године.

Ован

Посебно сте њежни, максимално посвећени вољеној особи. Можда вас треба више него икада. Искористите што више своју сналажљивост и домишљатост на послу. На најбољем сте путу да напредујете. Пријала би вам шетња.

Бик

Нема никакве потребе да вас лоше искуство заустави у љубавном узлету. Окрените се будућности. Нервира вас нервоза и напета ситуација у радном окружењу. Највише немира уноси једна особа. Можете бити задовољни здрављем.

Близанци

Допустите да вас вољена особа понекад изненади. И то је дио пажње, бриге, љубави, њежности. Средите, најзад, своје пословање или планове. Нећете бити посебно задовољни, али ни зачуђени. Здравље одлично.

Рак

Оставите иза себе све што је лоше. Нуди вам се нешто ново и узбудљиво. Желите љубав! На рад вас мотивишу финансије, обећања или помисао да ћете себи моћи приуштити нешто више.  Што више боравите на зраку.

Лав

Постоје сви услови да ријешите љубавне проблеме. Нема потребе да патите, да било шта одлажете. Имате велику подршку за своје активности на послу. Можете се слободно упустити у нешто изазовно, велико. Рекреирајте се.

Дјевица

Ослободите се спутаности. Допустите партнеру да вам покаже шта је љубав без остатка. Скривате своје праве намјере на послу и повлачите одлучне потезе. Не плашите се ризика и неизвјесности. Осјећате задовољство.

Вага

Не обраћајте пажњу на нечије лажи или трач о вама. Битно је да постигнете емотивни мир. Припазите коме помажете из пословног круга. Неко може искористити вашу попустљивост. Здравље више него добро.

Шкорпија

Не губите се у лавиринту властитих снова. Отворено партнеру говорите о својој љубави, плановима. Будите мирни, не насједајте на провокације на послу. Пазите да не изгубите стрпљење, чувајте се брзоплетости. Користите плодове љета.

Стријелац

Немате довољно стрпљења за партнера. Веома вас умара својим превеликим очекивањима. И најмања провокација колега, довољна је за непромишљене одлуке. Стрпите се, све је добро. Здравље врло добро.

Јарац

Ако особа коју волите има проблема, будите уз њу. Некада је најбољи лијек блискост, њежност. Потребно је некада и ризиковати. Прихватите и неизвјесне прилике, ако желите остварити циљ и амбиције. Здравље одлично.

Водолија

Осјетљиви сте на оговарања, мишљење других. Обратите пажњу, вољена особа жуди за вама. Припазите пред ким и у којој прилици говорите. Колеге могу криво протумачити ваше ријечи. Одлично се осјећате.

Рибе

Нема потребе да драматизујете љубавну ситуацију. Можда сте само несигурни у своје емоције. Уз добру вољу и концентрацију, постижете не само ефикасне, већ задивљујуће резултате на послу. Пуно је разлога за срећу.               

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана