Хороскоп за 25. јун

Г.С.
Хороскоп за 25. јун

Сваког дана можете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Типични Овнови са лидерске позиције успјешно повлаче конце новог професионалног циклуса и током овог уторка. Само напријед. Слободним Овновима се препоручује излазак, дружење са пријатељима или јаче активности на друштвеним мрежама. Јачајте имунитет.

Бик

Неке потешкоће у досадашњим начинима рада могле би да буду ријешене кроз неку нову сарадњу па порадите на томе озбиљно. Друга страна нема разумијевања за ваше проблеме и међусобну неусклађеност, што може изазвати неспоразуме. Здравље добро.

Близанци

Имаћете могућности да неке започете активности завршите и прије предвиђених рокова, могућа и нека помоћ на коју нисте рачунали. Искористите дан за дружење, излазак и уживање у неким заједничким активностима са вашом драгом особом. Довољно се наспавајте.

Рак

Већина ствари које започнете данас ће вам ићи од руке, посао ћете обављати са лакоћом и уз добру подршку сарадника. Вријеме је за рјешавање битних питања и за постављање односа на другачије, стабилније и позитивније основе. Направите први корак и изненадите драгу особу. Могуће осцилације крвног притиска.

Лав

И током овог дана Лавове очекује доста обавеза, можда вам и затреба помоћ особа од ауторитета, стога се не либите да је затражите. Лијепе ствари и бар једно пријатно изненађење данас можете очекивати прије свега од вољене особе. Уживајте у заједничким тренуцима. Чувајте се прехладе.

Дјевица

На добром сте путу, идете ка неком себи зацртаном циљу, унаприједите сарадњу са колегама и побољшајте комуникацију са пословним партнерима и све ће бити у најбољем реду. Уколико сте слободни, очекују вас бројни изазови када су нова познанства у питању. Неће бити лако донијети одлуку, кога изабрати, стога простудирајте мало детаљније сваку прилику. Јачајте имунитет.

Вага

Нема разлога да се плашите непријатних изненађења, напротив доста времена могли бисте посветити и планирању неких нових пословних прича. Нешто више предузимљивости не би вам шкодило на пољу љубавних односа, прије свега када је у питању испуњење неких датих обећања драгој особи. Могућа главобоља.

Шкорпија

Комуникација вам иде од руке па је ово одличан период да покренете све врсте пословних договора. Успијевате да укалкулишете посао и планирано вријеме са партнером, што је врло добро. Здравље одлично.

Стријелац

Треба да се максимално трудите и доказујете своју професионалност, на околности, људе који одлучују не можете утицати. Нема наговјештаја за крупна дешавања на пољу љубави током овог уторка, али вриједи покушати макар мало анимирати пажњу драге особе. Здравље врло добро.

Јарац

Много пословних активности вас очекује и потребна је добра организација, што углавном неће бити лако. Могли бисте да очекујете конкретније потезе од особе која је показала интересовање за вашу маленкост. Уживајте. Пад енергије.

Водолија

Очекује се само ваше мало јаче трошење енергије на неке уобичајене ствари. Уколико се будете придржавали договореног и прецизно спроводили план, бићете у одличној позицији чак и да премашите своја очекивања. Организујте неки излазак или чак краће путовање, излет, пријаће бољој и опуштенијој комуникацији међу вама. Здравље одлично.

Рибе

Неки од вас могу добити пословну понуду која им је раније измакла из руку. Полако, али сигурно све долази на своје мјесто. Особи до које вам је стало покажите своје право ја и емоције, унесите добру атмосферу и покренете позитивна дешавања. Пад имунитета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана