Хороскоп за 25. април

ГС
Хороскоп за 25. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Привлачи вас комбинација емотивне, страствене и интелектуалне везе, али особи која се налази у вашем друштву нешто од тога недостаје. Дјелујете привлачно и шармантно на околину, али то не представља довољну гаранцију за пословни успјех. Друштвена ангажованост дјелује позитивно на вашу менталну равнотежу.

Бик

Понекад треба искључити разум, постоје ствари које не можете објашњавати на основу логичких правила. Нека ваша осјећања проговоре.

Погађа вас нечије понашање или неправда при пословној сарадњи. Важно је да се ствари завршавају на добар начин. Немојте спутавати осјећања или емотивне жеље, опустите се.

Близанци

Будите довољно маштовити и осмислите неку интересантну забаву удвоје.

Учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним ситуацијама у различитим правцима. Све је могуће када имате добру вољу.

Рак

Важно је да учините оно што осјећате, јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом. Дјелујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Немојте прецјењивати личне могућности, избјегавајте стресне ситуације.

Лав

Употријебите свој шарм и одговорите на нечији позив или на поруку. Пријаће вам нови сусрет. Покажите околини да посједујете различите способности које гарантују заједнички успјех. Емотивна афирмација у вама покреће нову снагу.

Дјевица

Контролишите своје емотивне реакције пред особом која има другачије афинитете или интересовања. Ваш оптимизам и спремност да се суочите са различитим проблемима дјелују позитивно на околину. Пријаће вам друштвена афирмација и прихваћеност.

Вага

Не можете да игноришете нечије присуство, стога обратите пажњу на идеју коју предлаже вољена особа или блиски пријатељи. Очекујете велике промјене у својој околини, али реалност изгледа другачије, узалудно расплињавате креативну енергију. Избјегавајте неке лоше навике и стресне ситуације.

Шкорпија

Важно је да правилно одговорите на нечија питања. Изненадите свог партнера на начин који прија заједничким потребама и укусу. Ваши сарадници имају различито мишљење о рјешавању заједничког проблема. Потребно је да осмислите добар план. Избјегавајте ситуације које вас превише исцрпљују, опустите се.

Стријелац

Уколико прижељкујете нови узлет или узбудљиву забаву, употријебите свој шарм у складу са емотивном инспирацијом. Ваше идеје наилазе на позитивну реакцију. Стало вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите различите критеријуме успјешне сарадње. Налазите се у сјајној форми.

Јарац

Будите умјерени у својим захтјевима пред вољеном особом. Пријаће вам сусрет са блиским пријатељима и нечија емотивна пажња. Нечија прича на вас оставља супротан ефекат. Нема потребе да се оптерећујете амбициозним циљевима. Обратите пажњу на правилну исхрану.

Водолија

Размислите на који начин треба да привучете нечију пажњу или да анимирате једну особу. Употријебите опробани рецепт. Ако желите да остварите своје пословне циљеве потребна вам је нечија подршка, прикупите неопходне информације. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Рибе

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да остварите своје намјере. Избјегавајте неумјереност и различите видове екстремног понашања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана