Хороскоп за 24. септембар

ГС
Хороскоп за 24. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Потрудите се да се не расплинете на стотину страна и тако пола оставите незавршено. Приоритет нека вам буде завршавање већ започетих задатака. Лијеп дан је пред вама, посебно уколико имате у плану заједничко дружење са рођацима, кумовима. Будите опрезни у саобраћају.

Бик

Прихватите туђу помоћ и подршку јер је то у овом тренутку неопходно колико год ви жељели да сами својим снагама идете напријед. Покушајте да избјегнете ситне чарке и препуцавања о безначајним стварима. Водите рачуна о исхрани.

Близанци

Можете имати потешкоћа и препрека при извршавању обичних свакодневних обавеза, али на то нећете моћи да утичете. Стрпите се и успјећете све да доведете на крају у ред. Променљиво расположење или незадовољство не преносите на пословну сферу. Окрените све на нека позитивнија дешавања. Могуће респираторне тегобе.

Рак

Успјећете уз мало више напора да завршите неке заостале обавезе које су вас оптерећивале неко вријеме уназад. Неке ситнице из прошлости не би требало да вам блокирају пут ка стабилности у вашим односима. Увијек гледајте напријед, шта је било - било је. Здравље врло добро.

Лав

Може бити преокрета и промјена у посљедњем тренутку, али биће и повољних ситуација, нарочито оних који се везују за папиролошка и административна питања која ћете успјети да ријешите. Доста комуникације може бити путем друштвених мрежа, пријатеља, излазака, али и пословног сегмента. Фокусирајте се на неког ко вам највише прија. Здравље врло добро.

Дјевица

Изазова може бити и данас на професионалном пољу Дјевица, нарочито у сфери комуникације и размјене информација, али све ћете ријешити у своју корист. Могли бисте бити повучени у себе па ће партнер мислити да нешто кријете или да се дистанцирате од њега. Растјерајте сумње. Осјетљивост зглобова и костију.

Вага

Није лош радни дан да типични представници Вага погурају реализацију неке интересантне пословне идеје. Конфузну слику коју већ неко вријеме имате у својој глави о питању партнерских односа, најбоље ћете разријешити покушајем реалног сагледавања ваших истинских жеља. Проконтролишите вид.

Шкорпија

Без битнијих промјена на професионалном плану данас за већину особа рођених у знаку Шкорпија. Очекује вас врло добра комуникација са пословним окружењем и коначно ћете моћи опуштеније да функционишете. Слободним Шкорпијама је савјет да уживају у новим познанствима уз опрез да се не залијећу. Чувајте се бактеријских инфекција.

Стријелац

Држите се својих планова и амбиција упркос свим потешкоћама на које будете наилазили. Немојте бити скромни и дјеловати из другог плана, искористите овај период максимално да се докажете. Неопходно је да се више окренете једно према другом да бисте могли да наставите даље у позитивном смјеру. Чувајте кичму.

Јарац

Неким особама сметате, поготово ако сматрају да им угрожавате постојеће позиције. Будите своји и не обазирите се. Што мање прикривених ствари, врдања, избјегавања директних одговора, љутње, тјерања ината то мање проблема. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Водолија

Брзо ћете реализовати све што испланирате, неће бити неких препрека. Битно је да не прескачете редослијед. Слободне Водолије, улазите у период узбудљивих дешавања и великих могућности за отпочињањем стабилне љубавне везе. Прилика свакако има. Здравље врло добро.

Рибе

Прилагођавање је кључ па се потрудите да на томе максимално радите, како бисте све зацртане обавезе на вријеме реализовали. Не устручавајте се да затражите помоћ. Врло је реално да током цијелог дана очекујете доста позитивних узвраћених емоција, уживајте. Јачајте имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана