Хороскоп за 24. октобар

ГС
Хороскоп за 24. октобар

Данашњи дан доноси нове прилике и инспирацију за многе знакове! Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Очекујте динамичне промјене. Будите спремни да прилагодите своје стратегије онима који нису у стању да испрате ваш темпо. Осјећате потребу за више слободе. Пријао би вам излазак. Физичка активност ће вам помоћи да се ослободите стреса.

Бик

Постоји могућност обнове важне пословне сарадње или награде за ваш ангажман. У односу је потребна пажња. Разговарајте са партнером о својим осјећањима. Здравље врло добро.

Близанци

Стара идеја може донијети нови успјех. Будите отворени за повратне информације. Слободни, флерт вам може донијети занимљиве ситуације. Чувајте се лоше процјене. Пријала би вам физичка активност.

Рак

Ваша организација је на нивоу. Будите професионални и посвећени, ауторитативни и нећете имати проблема. Слободни бићете привлачни и шармантни, можете упознати неког занимљивог, а за нешто озбиљније свакако се још мало стрпите. Ослобађајте се стреса кроз физичку активност.

Лав

Очекујте успјех у пословним подухватима. Има простора за добре помаке и конкретна рјешења и потезе. Будите храбри у доношењу одлука. Изведите партнера на неко романтично мјесто. Потребно је да покажете више присуства, више љубави и пажње. Могућа осјетљивост урогениталног тракта.

Дјевица

Очекује вас конструктиван дан. Уколико сте дио тима, можете постићи одличне резултате. Слободни, отворите се за нова познанства, ништа се неће десити само од себе. Здравље стабилно, опустите се.

Вага

Организујте се на ваш начин, али будите спремни и на неке непредвиђене ситуације. Слободни, нова познанства могу вам донијети велика узбуђења. Опустите се и уживајте. Осјетљивост уринарног тракта.

Шкорпија

Динамичан радни дан је пред вама. Припремите се за неке корекције и будите што флексибилнији. Слободни, може се појавити неко ко ће вас привући на први поглед, а ко је по годинама знатно млађи. Одржавајте добар режим исхране.

Стријелац

Очекујте позитивне вијести. Потрудите се да искористите прилике које вам се нуде. У односу долази до напретка. Потребно је само да имате мало више стрпљења. Слаба циркулација.

Јарац

Фокусирајте се на планирање дугорочних циљева. Може вам помоћи неко из прошлости. Потребно је више стрпљења и сагледавање ситуације из више углова. Довољно се наспавајте.

Водолија

Искористите своју креативност за рјешавање проблема. Очекујте подршку од колега. Ваша машта може донијети узбудљиве тренутке у вези. Треба вам више таквих момената. Здравље врло добро.

Рибе

Очекујте изазове у комуникацији. Припремите се на могуће несугласице, посебно од оних конкурентски настројених колега. Са партнером улазите у неке стабилније токове. Организујте излазак, пријаће вам промјена окружења бар накратко. Посветите довољно времена опуштању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана