Хороскоп за 24. јун

Г.С.
Хороскоп за 24. јун

Сваког дана можете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Можете да очекујете да ћете успјети у својим намјерама на пољу пословних активности и бити задовољни на крају дана. На љубавном плану можете да очекујете фину атмосферу и добро расположење. Не кварите. Чувајте се прехладе.

Бик

Обавеза има на претек, али све иде својим неким током код већине Бикова, тако да разлога за већу забринутост што се посла тиче не би требало да буде. Слободни Бикови могу имати одређене дилеме и сумње када је особа која их привлачи у питању јер је нису још довољно упознали. Здравље врло добро.

 

Близанци

Један у најави солидан радни дан је пред Близанцима да опуштено и без већих проблема заврше зацртане обавезе. Много тога почеће да долази на своје мјесто, на вама је да испратите тај ритам. Можете очекивати интензивирање рашчишћавања зачкољица на љубавном пољу. Било би добро да будете флексибилнији него иначе. Појачан стрес, нервоза.

Рак

Могу вам се указати нове пословне прилике за нове квалитетне договоре или сарадње које ће вас покренути у добром смјеру. Само полако и не журите. Повољан је дан за изласке, дружења са пријатељима и опуштање, искористите га на прави начин и уживајте. Без значајнијих упозорења што се тиче здравља.

Лав

Повољан је дан пред Лавовима да се предано и енергично посвете пословним обавезама. Оно о чему би требало да водите рачуна јесу папири и документа које потписујете. Потрудите се да драгој особи не дајете повод за љубомору и сумњу о питању ваше вјерности, у супротном чека вас прилично буран дан. Здравље врло добро.

Дјевица

Дјевице би са што мање нервирања требало да се ухвате у коштац са могућим новим пословним изазовима и покушају да уз помоћ или савјет особе од повјерења пронађу најбоље рјешење. Не устручавајте се да искрено покажете своје емоције, посебно уколико уживате у пуној пажњи и разумијевању које вам пружа вољена особа. Јачајте имунитет, довољно се одмарајте.

Вага

Иако нисте баш у најбољем расположењу и вољни за рад, потрудите се да макар текуће обавезе завршите на вријеме како не бисте доспјели на мету критика од стране надређених. Упркос вашој жељи и напору да дан протекне у лаганом ритму у сфери љубави, са друге стране можете очекивати доста примједаба и негативних коментара. Здравље врло добро.

Шкорпија

Посао ове седмице изискује много енергије код припадника знака Шкорпије, слиједи доста турбуленција и бићете доста напети, али нећете моћи ни на шта да директно утичете. Према партнеру будите толерантни, али у исто вријеме и обазриви јер може бити ситних провокација и изазова са друге стране. Здравље одлично.

Стријелац

Не будите нестрпљиви када је реализација неких послова у питању нема разлога за забринутост. Провјеравајте све информације из више извора. Реално је очекивати да вас и данас изнервирају неке ситнице у понашању вољене особе. Нису то толико битне ствари колико то вама сада изгледа, стога покушајте да некако пронађете компромис. Здравље врло добро.

Јарац

Било би добро да покушате стрпљиво одреаговати на могуће сукобе мишљења који би могли данас да вас очекују са пословним сарадницима. На љубавном плану можете очекивати бар једно пријатно изненађење од особе до које вам је стало, што би свакако требало да вам поправи расположење. Могућа главобоља.

Водолија

Неки исхитрени потези и одлуке вам се сада заиста не препоручују, само оно о чему сте дебело и добро размислили, свјесни и предности и мана таквих одлука. Сви они који имају недовољно дефинисане партнерске релације, или вуку репове прошлости, мораће прије свега то да рашчисте па тек онда да се питају шта желе и хоће у наредном периоду. Могући проблеми са кичмом, превентивно дјелујте.

Рибе

Не можете на сто страна одједном јер ће вам такав начин функционисања само донијети или грешке или половично одрађене послове који вам неће дати резултате које очекујете. Фокус вам и даље треба бити на дружењима, изласцима и опуштању, иако нема наговјештаја озбиљнијем љубавном почетку. Могућа главобоља

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана