Хороскоп за 24. јул

ГС
Хороскоп за 24. јул

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован 

Иако ће многи бити изненађени вашим потезима, то не треба да вас брине, јер се пред вама отвара један нови професионални период у коме би ваше нове идеје, пројекти, разни договори могли да се покрену и успјешно реализују. Слободни Овнови и даље постоји могућност да се заљубите на први поглед уколико већ нисте. Здравље врло добро.

Бик 

Још један повољан радни дан је пред Биковима, да се професионално истакну и наметну се као лидери у свом пословном окружењу. Унесите више позитиве у ваш однос, повољан је период да се посветите и неким породичним вриједностима. Будите умјерени у свему.

Близанци 

И данас су могуће изненадне потешкоће у свакодневном функционисању и то прије свега техничке природе на које нећете моћи много да утичете. Ускладите дјеловање и размишљања на особу коју волите и покушајте да направите што бољу и позитивнију атмосферу јер сада то можете са лакоћом. Стрес и напетост избацујте кроз физичку активност.

Рак 

Може доћи до одлагања или помјерања рокова код неких послова или су могући проблеми са папирима. Могуће је да вас драга особа и пријатно изненади неким финим поклоном. Довољно се наспавајте.

Лав 

Водите рачуна о обавезама са којима сте можда у застоју, рјешавајте папирологију, јер касније нећете моћи све на вријеме да завршите. Слободни Лавови, или не знате шта желите, или нисте још спремни да се упуштате у озбиљне везе, а изазова има и биће их. Могуће осцилације крвног притиска.

Дјевица 

Оно на шта би посебно требало да обратите пажњу јесу проблеми са документацијом, папирологијом, а постоји и могућност техничких проблема, интернет, телефони, рачунари, и генерално проток информација. Могло би долазити до препуцавања и ситних чарки, и то углавном због ситница и небитних ствари. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Вага 

Будите опрезни у комуникацији са сарадницима, јер конкуренција не спава, а могуће су и приче рекла-казала, у које свакако не треба да се уплићете. Заузети представници знака Ваге, требало би да уживају у заједничком проводу, изласцима, дружењу са пријатељима. Довољно се одмарајте.

Шкорпија 

Није искључено да нека од ваших идеја наиђе на одобравање од стране особа од ауторитета, потрудите се да је наметнете и постанете лидер тог новог пројекта. Слободне Шкорпије се и даље могу премишљати и неозбиљно схватати прилике које им се нуде. Док не пробате нећете знати на чему сте. Причувајте се вирусних инфекција.

Стријелац 

Обратите посебно пажњу на сараднике уколико желите да покренете неку иницијативу за удруживањем. Данас би вам пријала кућна варијанта, евентуално да позовете заједничке пријатеље на дружење. Водите рачуна о исправности намирница које конзумирате.

Јарац 

Не очекују вас неке озбиљније препреке када је у питању реализација текућих послова, бићете можда и презаузети рјешавањем бројне папирологије, али ћете и то успјешно окончати. Опуштена атмосфера даје вам добру основу да покажете жељу и вољу за мало већим ангажманом у сфери љубави. Будите опрезни у саобраћају.

Водолија 

Солидни резултати на крају радног дана су реално могући код најтипичнијих Водолија, али уз доста уложеног времена и труда. Могући су појачани трошкови. Мали кораци и пар ситних позитивних ствари ипак су солидан мотив да се током овог дана колико-толико активирате на пољу љубави. Здравље врло добро.


Рибе 

Препорука је да се бавите свакодневним обавезама, којих и те како имате и полако припремите терен за нове професионалне могућности и промјене које ускоро долазе. Било би добро да се не ослањате на помоћ и подршку других, јер можда вам у овом тренутку неће моћи дати исправан савјет или мишљење. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана