Хороскоп за 23. септембар

Г.С.
Хороскоп за 23. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

У наговјештају је дефинитивно рјешење љубавне кризе. Донијела вам је стрепњу, али слиједи срећа. Заинтересовани сте за нове пројекте. Са лакоћом се концентришете на посао, обавезе и успјех. Здрави сте и привлачни.

Бик

Нагласак је на одличним односима са вољеном особом. Уживате у посебности своје везе. Пословни живот је веома интензиван и динамичан. Чврсто сте одлучили да све обиљежите успјехом. Веома сте задовољни здрављем.

Близанци

Од вољене особе увијек очекујете конкретне доказе љубави. Ипак, и сами се потрудите. Нуди вам се неколико занимљивих могућности за успјех. Ту је и солидна финансијска ситуација. Добра психофизичка форма.

Рак

Нисте претјерано задовољни љубављу. Ваш емотивни живот испуњен је несигурношћу или малом кризом. Пословне обавезе увелико троше вашу енергију. Након напорног дана није вам ни до чега. Само се опустите.

Лав

Љубав према партнеру чини вам се безграничном. Ипак, у подсвијести држите дозу сумње. Након исцрпљујућег периода, који је срећом иза вас, можете лежерније планирати пословне жеље. У одличној сте кондицији.

Дјевица

Не цвјетају вам руже. Однос са партнером је у кризи. Комуникација је ослабљена. Одређена напетост отежава вам ситуацију. Морате уложити више напора ако желите да обавите планирано. Нервозу ублажите шетњом.

Вага

Заљубљиви сте, али и свјесни да је то површно и да не траје дуго. Ипак одани сте партнер. Ако савладате пасивност, ово може бити веома успјешан дан. Побољшава се финансијска ситуација. Здравље одлично.

Шкорпија

Још сте емотивнији него иначе. Заљубљени сте, истински спознајете шта значи љубав. Почетак дана доноси напетост и непредвиђено. Након малог шока све дјелује мотивишуће. Здравље више него добро.

Стријелац

Очекују вас узбуђења. Устрепталих сте осјећања, заљубљиви и, као мало када, романтични. Прилично сте уморни од пословне напетости. Готово све радите преко воље па су и резултати скромнији. Здравље одлично.

Јарац

Проблем је ако су жеље веће од реалне ситуације. Узрок кризе је ваша збуњеност осјећањима. Пословна ситуација није толико напета. Не би требало бити драматичних догађаја ни великих обрата. Здравље врло добро.

Водолија

Љубавни живот поприма одлике жељеног. На вама је само да се препустите уживању и срећи. Дан је веома продуктиван. Искористите максимално повољне утицаје и радите са више жара. Што више уживајте!

Рибе

Влада брз ритам у вашем љубавном животу. Срећни сте због спознаје да вас партнер воли. Веома сте активни. Ту су и нове могућности које могу имати велику важност у будућности. Угодно вам је и лијепо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана