Хороскоп за 23. октобар

ГС
Хороскоп за 23. октобар

Данашњи дан доноси нове прилике и инспирацију за многе знакове! Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Очекујте изазове у комуникацији са колегама. Будите стрпљиви и фокусирајте се на задатке. Слободни Овнови могу добити позив од некога ко им се свиђа. Прихватите, унесите позитивну енергију у свој емотивни живот. Енергични сте, искористите то за физичке активности.

Бик

Ваша креативност долази до изражаја. Радите тимски и не заборавите да делегирате задатке. Размислите о заједничким плановима са партнером. Имате свашта на уму, бар нешто можете и реализовати. Без значајнијих упозорења за здравље.

Близанци

Организујте се како бисте завршили све што је преостало. Будите отворени за нове идеје. Слободни, флертовање на више страна ће вам донијети нова узбуђења, ипак не претјерујте. Одржавајте правилан режим исхране.

Рак

Очекујте прилике за напредовање. Радите тимски и будите отворени за сугестије. Особе из прошлости се могу појавити, размислите о старим осјећањима. Добро се осјећате, али вам треба мало више опуштања.

Лав

Добар је дан за покретање нових пројеката. Очекујте подршку и неког од пријатеља. Слободни, обратите пажњу на сигнале из непосредног окружења, има ту заинтересованих финих прилика. Здравље врло добро.

Дјевица

Очекујте конструктивне разговоре са колегама. Повољан је тренутак да усмјерите енергију на реализацију нових идеја и пројеката. Заједничко вријеме са партнером је важно, проведите га креативно, осмислите нешто романтично само за вас двоје. Здравље стабилно, али се довољно одмарајте.

Вага

Миран дан је пред вама, фокусирајте се на завршавање започетих обавеза. Очекујте задовољавајуће резултате. Ова седмица доноси вам могућност помирења. Слободни, узбудљива познанства су на видику. Пазите на бубреге, хидрирајте се.

Шкорпија

Очекујте динамичне промјене. Организација је кључ успјеха. Страствени тренуци су пред вама. Потрудите се да се на најљепши начин повежете са партнером. Довољно се одмарајте.

Стријелац

Очекујте данас позитивне повратне информације. Размислите о могућим сарадњама. Слободни, могућност занимљивог сусрета је висока. Будите у свом елементу, позитивни и насмијани. Одржавајте добру хидратацију и укључите физичке активности у своју дневну рутину.

Јарац

Средите приоритете и фокусирајте се на постизање циљева. Добар дан је за организацију и планирање. Извјесни неспоразуми могу се разјаснити кроз отворен разговор. Водите рачуна о исхрани.

Водолија

Не дозволите да вас ситни проблеми обесхрабре. Имајте стрпљења, успјех је на путу. Ваша машта може донијети узбудљиве тренутке у вези. Слободни, авантуристички дух вам може помоћи да упознате нове особе. Здравље врло добро.

Рибе

Ваша креативност и интуиција долазе до изражаја. Искористите их да остварите оно што желите. Могуће су емотивне расправе. Битна је отвореност у комуникацији. Посветите више времена опуштању и медитацији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана