Хороскоп за 23. јул

ГС
Хороскоп за 23. јул

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Вријеме је да престанете са чекањем да се нешто деси и промијени само од себе и ствар узмете у своје руке. Све што је било у застоју и на чекању сада креће у добром смјеру. Данас је тај дан. Слободни Овнови можете покренути оно што прижељкујете, можете трансформисати сан у реалност. Од вас све зависи. Здравље врло добро.

Бик

Све је у вашим рукама, бићете спремни на прилагођавање брзим промјенама које вас могу очекивати и способни да изгурате ствари на свој начин. Слободни Бикови, посао вам може донијети неко зближавање и боље упознавање. Неко вас је већ шармирао и унио доста радости у ваше срце. Будите умјерени у свему.

Близанци

Вјероватно ће ритам ићи један корак напријед два назад, али то и није тако лоше да бисте провјерили своје планове и нацрте. Не очекују вас неке посебне препреке на љубавном плану, наравно уколико не направите неки брзоплети потез и не упропастите ствар својом неозбиљношћу. Стрес и напетост избацујте кроз физичку активност.

Рак

Промјене у договорима ће вас нервирати, а извјесно је да ћете морати често да разговарате са људима које бисте најрадије заобишли како год. Одличан дан је пред вама и на љубавном плану. Сав труд и пажња коју улажете биће вам вишеструко узвраћени. Психофизички умор.

Лав

Може долазити у посљедњем тренутку до промјена ситуација, како у договорима тако у комуникацији са особама које су вам пословно битне. Мало шта ту можете промијенити, зато се не нервирајте. Могући су изненадни позитивни преокрети, који ће вас додатно подстаћи да се више посветите партнеру. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Дјевица

Прије свега поведите рачуна да у комуникацији како са надређенима тако и особама са којим блиско сарађујете не дођете у конфликт због неких неријешених ствари из претходног периода. Слободне Дјевице, уколко сте већ ступиле у комуникацију са неком особом, не очекују вас неке битније промјене. Могуће осцилације крвног притиска.

Вага

Могуће је да добијете неку нову пословну понуду неочекивано. Не журите са одлуком док не провјерите све информације. Слободне Ваге, скупите храброст, пресијеците и отворено саопштите особи са којом сте у контакту какве су вам намјере. Нико не може да нагађа какве су вам мисли и осјећања. Пријала би вам физичка активност.

Шкорпија

Акценат би требало да вам буде завршавање већ започетих послова, имаћете и подршку из окружења. Слободне Шкорпије могућ је неочекивани сусрет са особом која вас већ дуже вријеме интересује. Ни сами нисте сигурни да ли је то добро или не, али ви волите ризик, стога шта буде нека буде. Здравље одлично.

Стријелац

Стријелчеви, и даље ћете морати бити опрезни у договорима и сарадњама, као и у свему у вези са папирима, потписима и формалностима. Заузети, прави је тренутак да одете на неко лијепо путовање, по могућности годишњи одмор у иностранство, јер то вам је у овом тренутку најпотребније. Водите рачуна о исхрани.

Јарац

Неке послове које сте завршили раније, неке заостале наплате можете да очекујете да ћете реализовати, што ће вам дати додатну стабилност али и мотивацију. Слободни, можда са особом из ваше прошлости или особом која се по годинама доста разликује од ваших, отпочнете изненада везу. Здравље врло добро

Водолија

Настављате у добром ритму, помало растргани на више страна, али на задовољавајући начин уз врло добру личну организацију да обављате текуће обавезе. Период је позитиван за све врсте планова, путовања и све заједничке активности које волите. Могућа главобоља.

Рибе

Неке одлуке треба да сачекају, неке информације морате још добити, морају се неке ситуације покренути које ће вам бити смјерница за даље. Будите стрпљиви. Стрпљење ће вам бити потребно и на пољу љубави, уколико не желите да се тензије прошире и искомпликујете односе са особом коју волите. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана