Хороскоп за 23. август

Г.С.
Хороскоп за 23. август

Погледајте шта су вам звезде припремиле за 23. август 2024. године.

Ован

Очекивано је да већина Овнова осјети додатни позитиван импулс прије свега када су лидерске улоге и пословне иницијативе у питању. Преокупација професионалним задацима и обавезама одузеће Овновима много времена и енергије па није искључено пасивније понашање када је љубав у питању. Здравље солидно.

Бик

За типичне Бикове од великог значаја је да и даље пажљиво процјењују комплетну ситуацију на професионалном плану и тактички дозирају ангажовање, првенствено у сегменту организације. Акценат би могао да буде на сређивању утисака и консолидовању сопствених снага када су љубавна дешавања у питању, а бољи период за конкретније потезе тек наилази.  Здравље врло добро.

Близанци

На све могуће начине покушајте да искористите нови талас позитивне пословне климе, а уколико се догоди мањи застој немојте никако одустајати јер повољније околности тек наилазе. Имате реалне шансе да евентуалне несугласице и вербалне неспоразуме са драгом особом изгладите на задовољавајући начин, стога не жалите труда и времена. Здравље врло добро.

Рак

Један посве ужурбан дан како у договорима и преговорима о пословним циљевима тако и на плану реализације јесте обавеза пред Раковима. Рутинско рјешавање актуелних ствари на пољу љубавних релација, требало би да буде приоритет већине представника овог знака. Здравље одлично.

Лав

Објективно посматрано више елемената битних за професионално дјеловање наклоњено је вашим назорима и циљевима, али ипак мало боље размотрите понуђене шансе и прилике посебно када су непознанице у питању. Постоји талас позитивне енергије који доноси нова познанства или приближавање особи која је већ заокупирала ваше срце. Потребна вам је физичка активност.

Дјевица

Уобичајена рационалност и практичност у начину коришћења енергије пратиће Дјевице овог радног дана. Знатно стабилнија клима на емотивном плану доприноси и позитивнијем осјећању и понашању припадника овог сазвјежђа па би могли мало више да се ангажујете посебно када су нова познанства у питању. Здравље врло добро.

Вага

Пред Вагама је период да искажу свој креативни потенцијал или се евентуално истакну на проналажењу неког компромисног рјешења које нико до сада није успио да увиди и реализује. Потенцијално лијеп дан очекује вас и у сфери љубави, али под условом да ништа не форсирате.  Здравље одлично.

Шкорпија

Покушајте да због слабије концентрације не направите пропуст који се може мање или више одразити на крајње резултате. Никако немојте бјежати од суочавања са актуелном проблематиком и остављати времену да учини своје. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Стријелац

Солидан радни дан налази се пред типичним Стријелчевима, било посматрано из угла мотивације, било на пољу организације и комуникације. Уобичајен дан испуњен рутином са свим пратећим стварима очекује Стријелчеве овог дана на љубавном плану. Здравље одлично.

Јарац

Будите спремни да озбиљно запнете и да се додатно ангажујете на пословном плану, нарочито у оним сегментима гдје није ваша компентенција пресудна. Никако није повољан тренутак за потенцирање љубавних дилема и њихово разрјешавање. Будите стрпљиви прије свега. Могућа главобоља.

Водолија

Најважнији пословни аспекти уклапаће се данас у ваш систем вриједности и створити солидну основу за реализацију идеја и визија које су често неразумљиве или неприхватљиве за остатак окружења. Уколико желите да ставите тачку на нешто што вам не иде у прилог када су љубавна дешавања у питању, потрудите се макар да то не урадите на суров начин. Здравље врло добро.

Рибе

Радни елан и одговоран однос према послу и обавезама биће присутни код већине припадника овог сазвјежђа, уз упозорење на опрез у комуникацији са надређеним особама. Било би добро да рашчистите неку дилему заосталу из прошлости, како бисте могли опуштено да се упустите у надолазеће љубавне догађаје. Могући болови у кичми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана