Хороскоп за 22. август

Г.С.
Хороскоп за 22. август

Погледајте шта су вам звезде припремиле за 22. август 2024. године.

Ован  

Могући су неспоразуми у комуникацији са сарадницима, стога водите рачуна и бар бирајте ријечи. Уколико сте негдје планирали да изађете са новом симпатијом, није искључено да ће тај сусрет бити одгођен. Довољно се одмарајте.  

Бик  

Ваши пословни приступи полако добијају на значају, а на вама је да се још мало стрпите док се све ствари не поставе на своје мјесто. Данас бисте могли да будете у првом плану када је љубавна сфера у питању. Зрачите неодољивим шармом и позитивном енергијом, што неће остати непримијећено. Здравље врло добро.  

Близанци  

И даље можете очекивати застоје, прије свега када је комуникација и папирологија у питању, па би требало да покушате да се прилагодите јер не зависи све од вас. Најбоље ће бити да данас иницијативу препустите другој страни и по могућности слободно вријеме проведете са што мање приче. Јачајте имунитет.  

Рак  

Доста напоран дан је пред Раковима, јер вас очекују бројне препреке, прије свега у комуникацији, али ако је за утјеху, све је пролазног карактера. Флерт и необавезна прича могли би да вас опусте и орасположе, подразумијева се, уколико вам је то у интересу. Здравље врло добро.  

Лав  

Не очекују вас данас неке озбиљније препреке, оно што вас може нервирати су неозбиљни и неодговорни сарадници. Овај дан ваљало би да искористите првенствено за сређивање личних опречних размишљања, ако их имате, па онда да планирате конкретније љубавне потезе. Здравље солидно.  

Дјевица   

Колебљива енергија може данас у великој мјери Дјевицама условити и ограничити остваривање професионалних циљева. Порадите мало више на фокусу. Није повољан дан за озбиљне разговоре и полемике, ситнице су у питању, због којих не треба стварати тензије. Здравље врло добро.  

Вага   

Данас вам изазов може представљати комуникација и размјена информација, стога провјеравајте да ли сте све одрадили како треба да не дође до неспоразума. Можда данас откријете да сте неком већ дуже вријеме тајна симпатија. Није искључено да је та особа на неки начин недоступна. Пријала би вам физичка активност.   

Шкорпија   

Бројним Шкорпијама се може указати прилика за покретање неке нове сарадње. Можда има везе и са неким вашим хобијем који сте запоставили. Могућ је сусрет са старом симпатијом који вам може побудити носталгију. Могући проблеми са спавањем.  

Стријелац   
Требало би да појачате комуникацију са сарадницима и наметнете своје ставове. Могуће неспоразуме у комуникацији једино можете ријешити искреном посвећеношћу драгој особи и напору да се заједнички изборите са тренутним проблемима. Могућа несаница.

Јарац  

Практично све данашње професионалне активности најтипичнијих Јарчева требало би да буду прецизне, врло конкретне, стога будите на опрезу када је комуникација у питању. Није искључено да вас пријатно изненади млађа симпатична особа. Радите максимално на опуштању.  

Водолија  

Овај дан вам може донијети неспоразуме са најближим пословним окружењем, па је важно да то пребродите са што мање нервирања. Уколико желите да промијените рутину свакодневице на вашем љубавном плану, мораћете да се мало више потрудите. Водите рачуна о томе шта једете и пијете.  

Рибе  

Веома је битно да рационално користите енергетске ресурсе, нарочито због додатних обавеза које се повремено могу појављивати. Скоро сва ваша данашња очекивања у сфери љубави, ма колико била реална, тешко да се могу остварити без вашег озбиљнијег ангажовања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана