Хороскоп за 21. септембар

Г.С.
Хороскоп за 21. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Посебно је повољан дан за све врсте комуникација и договора везаних за будуће пословне подухвате. Одредите приоритете, немојте да нехотице запоставите потребе друге стране, могли бисте да уживате у некој заједничкој активности. Здравље одлично.

Бик

Будите прибрани и сталожени у ситуацијама које би вам могле данас бити стресне. Помоћ пријатеља и искрен савјет би вам добродошли. Било би добро да не искључите из главе љубавну сферу потпуно, врло могуће је да вас ту очекује неко пријатно изненађење. Здравље врло добро.

Близанци

Иако сте испланирали највећи дио данашњих обавеза, потрудите се да план спроведете, мада није искључено да дође до неочекиваних промјена. Никако није повољан дан за дуге приче и расправе са вољеном особом. Типични Близанци данас могу бити веома осјетљиви о многим питањима из љубавне сфере. Здравље врло добро.

Рак

Повољан дан је да се Ракови изборе са свим зацртаним обавезама без већег оптерећења. Искористите дан и за дружење са драгим пријатељима, пријаће вам позитивна атмосфера. Покушајте да превазиђете осјећај несигурности и порадите на дефинисању сопствених жеља и очекивања када је љубавна сфера у питању. Здравље одлично.

Лав

Потрудите се да се држите пословног плана за данас и избјегнете неслагање са пословним окружењем у вези са подјелом одговорности или надлежности. Будите јасни и конкретни у изношењу својих ставова како не бисте наишли на погрешно протумачене поруке.  Здравље одлично.

Дјевица

Врло је реално да типичне Дјевице данас буду пословно ангажоване више од очекиваног, посебно уколико су везане за послове са иносранством или путовања. Требало би да сте рашчистили са претходном љубавном причом и разријешили све дилеме са самим собом уколико желите да се посветите потпуно новој љубавној причи која је на помолу. Пријала би вам физичка активност.

Вага

Вагама ће данас доста времена бити потребно за активности везане прије свега за неке незавршене обавезе везане за финансије. Без назнака неких значајнијих дешавања у вашем љубавном животу. Позабавите се евентуалним дилемама из прошлости које вас могу оптерећивати и изнова тјерати на размишљање. Нема разлога за већу забринутост о питању здравља.

Шкорпија

Повољан дан је пред Шкорпијама да сумирају претходне резултате и позабаве се размишљањем о новим професионалним плановима и успјешно се припреме за промјене које слиједе у наредном периоду. Ево дана када можете очекивати више ситуација да уживате у размјени финих емоција са вашом драгом особом. Здравље одлично.

Стријелац

Још један напоран дан за већину особа рођених у знаку Стријелца на пољу радних обавеза. Нема разлога за страх, све се може постићи уз добру организацију. Овај дан није повољан да већина типичних Стријелчева води дуге и исцрпљујуће разговоре о детаљима који оптерећују актуелне партнерске односе. Грло и респираторни систем могу бити посебно осјетљиви.

Јарац

Типични Јарчеви би ову суботу требало да посвете прије свега некој физичкој активности, спорту и активном одмору те да на тај начин напуне своје радне батерије. Све пословне обавезе требало би данас да буду у другом плану. Немојте да вас изненади чињеница да сте предмет интересовања особе из вашег блиског пословног окружења. Здравље врло добро.

Водолија

Доста планова и нових идеја мота вам се по глави и нестрпљиво чека да се покрене, али ипак највише активности ће вам данас бити усмјерено на кућу и породицу, гдје би требало да очекујете и највише задовољства. Пријаће вам да се опустите уз дружење са старим пријатељима у кућној варијанти. Будите умјерени у свему.

Рибе

Овај дан је као поручен да га посветите дружењу са драгим пријатељима, изласку и пријеко потребној релаксацији. Најбоље би било да своје сањалачке идеје претходно преиспитате како не бисте испали наивни. Промјенљиво расположење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана