Хороскоп за 21. октобар

ГС
Хороскоп за 21. октобар

Данашњи дан доноси нове прилике и инспирацију за многе знакове!

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Фокусирајте се на хоби који вам доноси задовољство и радост. Заузети могу да се надају поклону од вољене особе. Слободни да ставе прст на чело и добро размисле коме су поклонили повјерење. Више се крећите.

Бик

Постоји могућност да отпутујете, а уколико сте у вези, нека ваш сапутник на овом путовању буде партнер. Слободни Бикови су на прагу значајног открића које ће им промијенити поглед на живот. Промијените исхрану и будите физички активнији.

Близанци

Дан је идеалан да завршите породичне обавезе које већ дуже вријеме одгађате. Уколико имате неки квар у кући који покушавате сами да ријешите, одустаните. Исплативије ће вам бити да позовете мајстора. Слободни Близанци одбијају упорног удварача. Имате добар разлог. Заузети уживају у блискости. Здравље је добро.

Рак

Више се посветите партнеру. Неки ситнији проблеми које сте гурнули под тепих би могли да поново искрсну и узрокују дубље неразумијевање. Слободни Ракови ће на неком друштвеном догађају упознати једну интересантну особу. Немојте олако да прихватите комплименте. Могући болови у леђима.

Лав

Ако сте данас планирали да дан проведете у излежавању и опуштању, имамо лоше вијести за вас. Лавови ће данас бити изложени појачаном притиску од стране породице да ријеше нека питања у вези са насљедством. Гледајте да се не љутите на своју штету. Љубавна ситуација непромјењива. Поведите рачуна да се здравије храните.

Дјевица

Чувајте се у превозу, шопингу, могли бисте да се нађете на мети џепароша. Држите новчаник и документа уза себе. Заузете Дјевице ће бити пријатно изненађене, партнер ће се потрудити да их одушеви. Слободне очекује страствена авантура. Здравље је добро.

Вага

Ако сте у потрази за сродном душом, данас би могао да буде ваш срећан дан. Ваге очекује невјероватна романса, прилика да упознају особу која би могла да остане са њима до краја живота. Заузете не очекује тако пријатан дан. Неразумијевање и расправе са партнером су на “менију”. Појачана нервоза.

Шкорпија

Ријешићете важно породично питање, нешто због чега ће вам пасти камен са срца. Уколико сте дуже вријеме у вези или браку, могућа је жестока расправа са партнером због нека старе тајне. Слободне Шкорпије на мети сплеткароша, неко покушава да вас оклевета. Најбоље је да се не обазирете.

Стријелац

Најбољи начин да се опустите је да одете на пут. Имате прилику да са вољеном особом одете на пикник, неко краће путовање гдје ћете напунити батерије. Уколико сте слободни, постоји могућност да ће бивша љубав покушати да са вама контактира. Ојачајте имунитет и више се крећите.

Јарац

Добре вијести, посебно за финансијску ситуацију. Стиже прилив новца, могуће да је ријеч о некој старој позајмици на коју сте заборавили. Љубавна ситуација није најповољнија, партнер се већ неко време понаша чудно, вријеме је да ставите карте на сто. Слободни прихватају позив за излазак. Добро ћете се провести. 

Водолија

Потрудите се данас да обавите све обавезе у кући, потребно вам је да се физички ангажујете да бисте се удаљили од љубавних проблема који вас већ неко вријеме муче. Слободне Водолије расположене за флерт и дружење. Бирате са ким ћете да проводите вријеме. Могући су проблеми са зглобовима, гледајте гдје и како ходате.

Рибе

Савјетујемо Рибама да наредне дане проведу у кругу породице, људи које воле и који су им посвећени. Оставите пословне и љубавне бриге по страни, напуните се добром енергијом и позитивношћу. Слободне Рибе су нестрпљиве да упознају оног правог. Отворите добро очи, могао би да вам промакне. Више физичке активности и лаганије се храните.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана