Хороскоп за 21. август

ГС
Хороскоп за 21. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

И данас ћете се углавном вртјети око заосталих обавеза, папирологије, формалности, а то баш и не волите. Од вас се очекује да будете покретач неке љубавне акције, могуће је и да је у питању тајна симпатија или особа из ваше љубавне прошлости. Довољно спавајте.

Бик

Могу вам се отворити нове шансе за сарадњу са иностранством, што би свакако требало да искористите. У договору са вашом драгом особом можете отићи на неко лијепо путовање. Одлична је прилика да се на тај начин додатно повежете. Здравље врло добро.

Близанци

Очекује вас доста посла, а и надређени могу бити доста захтјевни. Било би добро да затражите на вријеме помоћ од особа од повјерења. Ма колико се трудили да не запоставите другу страну, ипак нећете баш успјети у тој намјери. Респираторне тегобе.

Рак

Прилагодите се тренутним околностима, то је најбоље рјешење, јер ћете сачувати своје живце прије свега. Ново интригантно познанство је на помолу. Иако вас ова особа веома привлачи, нема разлога да се устежете и повлачите, допустите да вам се приближи. Могуће респираторне тегобе, алергијске реакције.

Лав

Могуће неспоразуме са пословним окружењем најбоље ћете ријешити компромисним рјешењем и јасно дефинисаним ставовима. Добро расположење и задовољство постигнутим у сфери посла свакако ће се пренијети и на вашу емотивну страну. Приуштите драгој особи неко пријатно изненађење. Здравље одлично.

Дјевица

Будите опрезни, не журите, јер у журби можете направити грешке које касније тешко можете исправити. Актуелна су дружења, изласци, ширење круга пријатеља. Ваш друштвени живот је врло активан и вама све то одговара. Здравље врло добро.

Вага

Можете очекивати важне пословне договоре и нове контакте, укључујући и контакте са иностранством па се очекује да будете на висини задатка. Заузете Ваге требало би да се потруде да изгладе све неспоразуме и несугласице и пораде на побољшању и јачању односа. Могуће су инфекције.

Шкорпија

Енергије и мотивације за било коју врсту пословних подухвата неће вам недостајати. Оно на шта би требало да обратите пажњу јесу потенцијалне дезинформације, стога све провјеравајте. Нових симпатија заинтересованих за вашу маленкост има, само је потребно да пружите шансу да вам се приближе и боље упознају. Могуће респираторне тегобе.

Стријелац

Напоран дан је пред Стријелчевима. Могући су проблеми у комуникацији и застоји у договорима. Покушајте да се што мање нервирате. Имаћете можда потребу да будете мало сами са собом па није лоше да се мало позабавите преиспитивањем шта и како. Могућа несаница.

Јарац

Будите одговорни и професионални као што и јесте и успјећете све препреке да превазиђете, нарочито оне које вам буде намјештала конкуренција. Макар неки фини знак пажње усмјерен ка вољеној особи, могао би да унесе додатно добро расположење. Будите опрезни у саобраћају.

Водолија

Комуникација са сарадницима може бити повремено напорна, највише због неразумијевања вашег начина сагледавања актуелне проблематике. Највише због стреса и напетости на послу овај дан доноси лошу комуникацију код Водолија које су у везама. Здравље одлично.

Рибе

Одређене околности данас би Рибама могле да иду наруку да их прилагоде себи и сопственом начину дјеловања, посебно када су комуникација и нека неријешена проблематика у питању. Потребно вам је да се опустите, да се смијете, да будете у покрету и да путујете и да се дружите. На вама је избор. Могући проблеми са зглобовима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана