Хороскоп за 2024. годину: Савјет за сваки хороскопски знак

ГС
Хороскоп за 2024. годину: Савјет за сваки хороскопски знак

Упамтите реченицу која описује вашу 2024. и вратите јој се када вам је тешко.

1. Ован

Вриједиш више него што можеш замислити.

2024. је година великог раста и за ваш имиџ и за ваш банковни рачун. Како се ваши ресурси повећавају, тако ће расти и ваше самопоуздање. Након што сте се 2023. осјећали помало мање вриједно од других, можда ћете се запитати заслужујете ли ову срећу, али запамтите да сте вриједни свега.

 

2. Бик

Твој сјај уноси топлину у твој живот и животе других око тебе.

Уложили сте толико труда ове године и упркос ономе што мислите, тај труд није прошао незапажено. Нова година је вријеме да запамтите да вас не дефинише ваш успјех, већ унутрашњи сјај.

 

3. Близанци

Не можеш сипати из празне чаше. Стави се на прво мјесто.

Након посљедњих неколико тешких мјесеци 2024. је ваша година одмора и опуштања. Планета обиља Јупитер путује кроз ваш несвјесни сектор већи дио године дајући вам простор да се повучете и култивирате свој приватни свијет.

 

4. Рак

Чудо се догоди када га најмање очекујеш.

Планет обиља Јупитер путује кроз вашу јавну слику током цијеле 2024. дајући вам мотивацију и замах који су вам потребни да остварите своје снове. Чуда се догађају, а могу се догодити и вама.

 

5. Лав

 

Успјех награђује стрпљиве.

Година 2024. доноси олакшање и за вашу каријеру и за односе с другима. Све се чинило и хаотично протекле године, али ускоро ћете имати више слободе за повезивање и утицај. Сљедећа година доноси вам сва признања која заслужујете.

 

6. Дјевица

Рашири крила и лети.

Иако сте одувијек вриједни када је у питању посао, ова година била је посебно тешка. Ипак, 2024. је година која ће вам дати слободу истраживања. Било да се враћате у студентске клупе, покрећете нови посао, путујете или се бавите духовном праксом, опуштени сте и спремни за лет. Нова година доноси нове прилике.

 

7. Вага

Раст је једини доказ живота.

Експанзивни Јупитер провешће 2024. у вашем сектору партнерства и заједничких ресурса подсјећајући вас на то колико растете кроз сарадњу и односе. Иако ћете такође напорно радити, имате изузетно велику подршку да пребродите тешка времена. Усредсредите се на оно због чега се осјећате великим.

 

8. Шкорпија

Права љубав покреће планине.

Година 2023. била је година у којој сте научили преживјети и поново се уздигнути с дна. Била је то трансформативна година, као ниједна друга. Ваш имиџ и идентитет постали су обликованији и профињенији. Сада сте спремни повезати се с некиме ко ће вам из коријена промијенити живот набоље. Нека 2024. буде година љубави.

 

9. Стријелац

Брига за себе кључ је здравља.

Планета раста Јупитер већи дио 2024. усмјерен је на ваше здравље, због чега је посебно важно да се добро бринете за своје тијело и ум. Ако сте имали проблема с проналажењем рјешења за здравствене проблеме, ово је година у којој ћете коначно пронаћи адекватан начин лијечења.

 

10. Јарац

Плеши као да те нико не гледа.

Посљедњих неколико година пажљиво сте руковали са својим ресурсима и пазили на потрошњу. И то се исплатило. Нека 2024. опет буде година у којој ћете ствари радити само из забаве. Поента није претјерати у уживању, већ пронаћи тачку која вам доноси готово па блажени осјећај.

 

11. Водолија

Дом је мјесто од којег све почиње.

Ове је године на вама био толики притисак да увијек будете ту за све и свакога, посебно за колеге и пријатеље. Срећом, 2024. вам омогућује да се усредсредите на удобност дома и породицу. Успјех долази када се вратите у контакт са својим коријенима и темељима.

 

12. Рибе

Повјерење је плод изградње квалитетних односа.

Посљедњих неколико година осјећали сте се изоловано или неповезано сс другима, а 2024. је година поновног успостављања контакта. Било да само ћаскате с пријатељима или водите пројекте у својој заједници, циљ је окупити људе којима вјерујете, пише Задовољна.хр, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана