Хороскоп за 2023. Сазнајте шта носи година пред нама

Г.С.
Хороскоп за 2023. Сазнајте шта носи година пред нама

Промјењива времена доносе многе изазове у наше животе. Ово не баш идеално вријеме за неке ће хороскопске знакове бити врло изазовно и непредвидиво. 

Овај хороскоп за 2023. даће вам потпуни преглед године, мјешавину добрих и лоших периода у години када су у питању здравље, новац и љубав.

Ован

Почетком године постоје шансе за поправак односа с блиским познаником с којим сте замрзнули односе.

У 2023. години бићете под јаким утицајем Сатурна и Рахуа, који ће утицати на вашу интелигенцију и подсвијест, стога се предлаже да своје мисли држите под контролом. Будите врло пажљиви приликом доношења одлука јер вас утицај Рахуа може одвући на погрешну страну. Од другог квартала године здравље би требало бити један од ваших примарних фокуса.

Што се новца и финанција тиче, могли бисте почети добивати помоћ од Јупитера, који би вам могао омогућити да купите своју прву некретнину. Правилно планирање средстава и стрпљење биће кључни како бисте могли управљати протоком новца у правом смјеру. Они Овнови који планирају радити на пољу у вези с радом у иноземству или образовањем могли би постићи успјех, иако ствари могу потрајати неко вријеме због утицаја Рахуа и Марса.

Иако Раху и Јупитер изгледају погодни за брак и љубавну везу, присутност Кетуа може захтијевати мало више пажње и опреза. Покушајте посветити квалитетно вријеме свом партнеру како бисте избјегли лош утицај Раху-Кетуа на вашу везу. Избјегавајте утицај било које треће особе и водите здрав и израван разговор са својим партнером како бисте избјегли погрешну комуникацију.

Бик

У првом тромјесечју ове године препоручује се да будете стрпљиви и избјегавате агресивност, како би се ваши планови могли остварити. Они од вас који желе започети каријеру на међународном нивоу ће моћи постићи очекивани успјех. Година 2023. такође може бити повољна у смислу напредовања и новог посла.

Ова година је она у којој бисте могли стећи нове вјештине и образовање које би могло задовољити вашу жељу за студирањем у иноземству и постизањем успјеха у каријери.

Током треће фазе марта може доћи до изненадне промјене у статусу посла или успјеха као фрееланцера. Ако се бавите велепродајом, вјероватно ћете видјети добар поврат своје инвестиције. Могло би доћи до изненадног путовања у иноземстви повезаног с вашим послом.

Близанци

Сатурн ће ове године захтијевати стрпљење, пажњу на детаље и дисциплиниран приступ, како лично тако и професионално. Јупитер ће вам пружити прилику да повећате своју мрежу пријатеља, као и професионалне и међународне везе. Ове године ћете преданост, каријеру и здравље ставити на прво мјесто.

Очекује се да ће здравље бити осредње. Ове ће године на ваше здравље значајно утицати начин на који се планете крећу и како утјечу на ваше идеје.

Студенти би ове године требали уложити повећан напор како би постигли жељени исход. Ове године требали бисте одустати од свих дугорочних планова јер ће Сатурнове енергије успоравати напредак и захтијевати од вас савршенство.

Кретање Марса у првој четвртини може потакнути велику амбицију, али такође морате научити контролисати свој бијес ако желите да ствари теку глатко и у вашу корист. Уз одлучност и марљиво учење, можете успјети и добити високо признање.

Рак

Ове године ваше ће здравље, финансије, однос с породицом и срећа коју пружа ваш посао претрпјети неке промјене. Стрес и негативни утицаји из околине могу неповољно утицати на квалитет и резултат вашег рада, стога морате обратити пажњу на каријеру, као и на своје подсвјесне мисли, које се могу искривити ако се суочите с препрекама и кашњењима у остварењу свог циља.

Што се тиче односа, избјегавајте приједлоге трећих страна. Можда ћете успјети ако се потрудите и задржите позитиван став. Марс вам, међутим, може омогућити директан приступ добрим клијентима и међународним везама, што ће вам помоћи.

Прво тромјесечје неће бити повољно за љубав и везе због оптерећења и негативних мисли. Савјетујемо вам да не кривите партнера за његове грешке и да проведете квалитетно заједничко вријеме без свађа. У браку и љубави, Раху и Кету могу изазвати агресију и одвојеност. Требали бисте свом партнеру дати мало простора током овог тромјесечја како би он/она могао размишљати о својој каријери.

И у послу, кретање Марса у другом тромјесечју сугерише да задржите пристојан и понизан став. Сатурн и Јупитер вјероватно ће вам донијети успјех на новом послу, унаприједити и остварити финансијске добитке у послу, али у међувремену не бисте требали одступити ни корак од напорног рада и упорности.

Лав

Ове године Сатурн вам савјетује да избјегнете копање по својим грешкама из прошлости и почнете радити на својим пројектима и каријери. Ваше здравље може патити од непотребних негативних мисли, а требали бисте избјегавати агресију.

Ове би године Сатурново кретање могло узроковати нека кашњења у добивању битне улоге на послу. Марс би вам у почетној фази могао помоћи да вратите новац који дугујете својим пријатељима. Прво тромјесечје ове године обиљежит ће стрпљење и позитиван приступ.

Током ове године Сатурн и Раху савјетују вам да избјегавате уплитање трећих страна у ваше личне односе. Постоји шанса да ће Јупитер донијети успјех у браку, али ће повољнији исход вјероватно доћи након прве четвртине године. Они од вас који су усред развода вјероватно ће постићи успјех. Јупитерово кретање у другој четвртини може резултирати трудноћом. Друга половина године биће кориснија за све, самце и оне у везама на даљину, јер постоје велике шансе за плодне романтичне сусрете и добивање изврсних вијести које ће вас учинити сретнијим и стабилнијим.

Почетком ове године требали бисте пазити на своје здравље и одржавати здраву рутину уз дисциплину како бисте спријечили сметње.

Дјевица

Јупитер ће у другом тромјесечју донијети срећу кроз напредовање, брак и рађање дјеце. Не бисте требали журити с доношењем финансијских одлука којие долазе од нових или непознатих људи, док ће стручни савјет помоћи у одређивању правог смјера. Као што упућују кретања Марса и Меркура, ове године моћи ћете зарадити од путовања.

Током маја требали бисте избјегавати свађе и приједлоге за везу. Ако сте заљубљени у некога, савјетује се да причекате с просидбом јер планетарни распоред није повољан да добијете оно што очекујете. Они од вас у тајној љубавној вези требају бити опрезни јер откривање истине може изазвати изазове. Биће добра година за оне који своју љубавну везу желе претворити у брак.

Удаљеност у вези може бити узрокована сукобима ега, комуникацијским празнинама и лошом комуникацијом, стога избјегавајте непотребне расправе и негативно размишљање. На радном мјесту су преданост и рокови од виталне важности. Одредите приоритете својих задатака како не бисте постали радохоличар или дошли под стрес због преоптерећености.

Ако будете довољно стрпљиви и мудри, ове године пратит ће вас срећа. Упркос неким препрекама у високом образовању, први квартал може бити успјешан. Због студија ћете морати путовати далеко од куће. Добро је практицирати групно учење како бисте разријешили своје сумње, али у другом тромјесечју ослоните се само на себе. Стрес може имати негативне учинке на здравље.

Вага

Чини се да ће 2023. година за већину бити сретна и позитивна. Предвиђања за 2023. иду у правцу позитивног и сретног љубавног живота и везе почетком ове године. Вага ове године може искусити јаку страст с појачаним емоцијама, које ће, вјероватно, имати дубок утицај на њихов однос с партнером због флуктуација у положају Марса.

Све указује на то да вас планете обасипају својим благословима у аспектима романтичних веза. Такође, ово је повољна година за ваше финансије и питања везана уз новац. Ако размишљате о куповини или продаји некретнине или возила, фебруар би био добар мјесец за склапање посла. Наклоност Јупитера може вам помоћи у проналажењу нових радних пројеката према вашим жељама. Ако тражите посао, познати контакти могу вам помоћи у каријери.

Годишњи хороскоп предвиђа да би година могла бити одлична на пољу образовања. Предстојећа 2023. година предвиђа позитиван утицај Сунца и Јупитеровог учинка на ваше образовање. Планетарна подршка остат ће добра и помоћи ће у одржавању доброг здравља и кондиције.

Шкорпион

Прогноза за 2023. каже да би почетак године могао бити успјешан. Можете очекивати неке добре награде од ваших старих улагања, а све захваљујући благослову Јупитера. Постоје добре прилике за зараду и повећање вашег богатства око маја. До краја године могли бисте значајно побољшати своје богатство захваљујући лаком приливу новца. Ова година требала би бити повољна за послове с некретнинама.

Што се љубавног живота Шкорпиона тиче, они могу имати сладак почетак ове године. Астрологија сугерира да брачни парови који су у складној вези могу имати прилику зближити се још више. Љубав би могла покуцати на врата самцима средином фебруара. Предани људи могу наставити подизати своју везу на виши ниво, а предвиђа се да ће ваш љубавни живот ове године ићи глатко упркос малим препрекама. Јупитер вам може помоћи тако што ће вас благословити радошћу и љубављу у каснијим дијеловима године.

Такође, предвиђа се да би ово могла бити добра година у аспектима вашег здравља. Сатурнова енергија можда није повољна па је потребно да се довољно одмарате. Неравнотежа у здрављу може утицати на ваш метаболизам, но све би се могло преокренути у посљедњем дијелу године.

Стријелац

Венера предвиђа да би ово могло бити добро вријеме за дружење и почетак романтичне везе. С одмаком године и ваш друштвени круг биће израженији, а предвиђа се да бисте се могли с лакоћом носити са стресним ситуацијама код куће.

Могли бисте ући у расправе са својим ближњима, стога припазите и извагајте сваку изречену мисао. Међутим, ствари ће се након неког времена вратити на своје мјесто. Јупитер и Венера вјероватно ће донијети позитивност у вашим финансијама. Предвиђа се да би се у 2023. Стријелцу могле пружити бројне прилике, док би се ствари повезане с имовином из прошлости могле поновно појавити и захтијевати вашу повећану пажњу. Иако ће вас пријелазни Јупитер спремно обасипати финансијским просперитетом како вријеме буде пролазило, савјетује вам се да смањите непотребне трошкове. Избјегавајте трошење новца на луксузне ствари.

Подршка планета у каснијим дијеловима године предвиђа да бисте могли постићи своје циљеве ако им се повећано посветите. Ова година могла би вам дати жељене резултате за све ваше напоре. Примјећује се да би вам Јупитер могао помоћи да прођете кроз препреке и вјероватно ће вам дати позитиван раст. Материјални добици и закључивање великих послова могло би бити благословљено.

Требали бисте имати више кондиције, а све захваљујући здравом начину живота којем сте се посветили. Због стресног претрпаног распореда могли бисте исцрпити сву енергију.

Јарац

Ово би могла бити прогресивна година за вас. Новац вам неће бити велики проблем јер ћете вјероватно имати врло профитабилну годину. Комбинирани утицај Венере и Марса могао би осигурати стабилност и страст у вашој вези већ на почетку године. Јупитер би могао осигурати стабилност у тренутним романтичним везама, стога, ако сте у озбиљној вези, али још нисте у браку, онда би идућа година за вас могла бити кључна.

Како година одмиче, могла би постојати нека врста неизвјесности на плану каријере и пословања, међутим, Јупитер предвиђа да би ваш положај на радном мјесту могао бити јак и сигуран како година буде одмицала према крају. Поступно би могло доћи до разних знања и менталних стимулација у наредној години.

Утјецај звијезда могао би остати повољан за ваше здравље. Како година одмиче, Јупитер би могао повећати ваш ниво енергије, што би вам могло помоћи да ријешите било који проблем с којим бисте се могли сусрести.

Водолија

Мораћете пажљиво поступати с финансијама јер ће вам срећа бити наклоњена током посљедњег дијела 2023. године.

Венера би вам могла донијети прилике за уживање у романтичном периоду. Раздобље око фебруара могло би бити идеално вријеме за почетак нове везе.

Ваш би љубавни живот могао бити буран око маја, док ћете око јула вратити самоувјереност и одлучност по питању љубавних веза и личног живота. Почетак ове године могао би бити добар за доношење важних одлука о вашем професионалном животу.

Како година буде одмицала, Сатурн ће вјероватно присилити студенте да се клоне губљења времена и концентрирају се на студије. Сатурн ће вас благословити јаким и одличним здрављем, међутим, немојте се превише напрезати јер би то могло имати негативан утицај на ваш ниво енергије.

Рибе

2023. година ће вам вјероватно донијети добре прилике за склапање добрих финансијских послова. Због благослова Јупитера, ваши би се приходи могли побољшати и то би вам могло помоћи да ријешите нека неријешена питања у вези с вашом имовином.

Ова ће вам година донијети нека освјежавајућа искуства у вашем љубавном животу. Међутим, предвиђања наводе да би вас утицај Сатурна могао натјерати да видите разлику између снова и стварности. Немаран приступ блиским особама ће изазвати неке поремећаје у односима, указује Марс. Како година одмиче, Јупитер би вам могао помоћи да поставите темеље за стабилнију везу.

Како година почиње, Јупитер би могао донијети неке нове прилике за напредак у вашој каријери. Марс би могао учинити да се осјећате самопоуздано и можда покушате исправити грешку коју сте раније починили. Година би могла бити добра за ваше здравље, али у почетку ваша енергија можда неће бити на висини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана