Хороскоп за 2016. годину

Агенције
Хороскоп за 2016. годину

.

ОВАН

Љубав

У првој половини године очекује вас буран период. Овнови који су у браку имаће многа искушења. Ако сте у вези и до сада нисте осјетили страст са партнером, нећете осјетити ни љубав. Крајем године вас очекује много лијепих доживљаја. Слободни Овнови ће упознати особу која неће бити искрена.

Посао

Покушајте да остварите бољу комуникацију са шефовима и колегама. Ове године успјећете у сваком послу којем се посветите. Са трудом, брзо напредујете. Морате промијенити рутину због каријере, дуже ћете остајати на састанцима, па нећете имати времена за друштвени живот као прије.

Здравље

Бавите се физичким активностима. Средином године ћете имати проблема са нервима. Повремено ћете се осјећати депресивно, па би најбоље било да потражите стручну помоћ. У другом дијелу године обратите пажњу на исхрану и алкохол, јер можете претјерати.

БИК

Љубав

Ако сте у дугој вези, осјетићете потребу да је озваничите и крунишете браком. Превише сте љубоморни, имајте више разумијевања за партнера. Слободни Бикови неће моћи да се одлуче да ли да започну везу са неким ко дуго гаји осјећања према њима или са бившим партнером.

Посао

Бикови који имају приватан бизнис добро ће проћи у 2016. години. Могуће су мање несугласице са пословним партнерима, али то ће на крају резултовати побољшањем ваше каријере. У другој половини године остварићете важне контакте.

Здравље

Почетком године имаћете грип који ће исцрпити ваш организам. Потребно вам је више одмора и времена за рекреацију. У супротном можете имати проблема са грчевима у мишићима. Немојте тренирати више спортова у исто вријеме.

БЛИЗАНЦИ

Љубав

Љубавни живот биће много бољи од професионалног и у њему ћете наћи подршку и снагу да наставите даље. Морате да се одлучите шта желите од ваше везе. Будите отворенији према партнеру. У другој половини године упознаћете особу која ће вам прирасти за срце.

Посао

Као ни претходних година, ни ове ваша каријера неће кренути узлазном путањом. Имаћете сукобе са свих страна на пословном плану. Ни у тимском раду нећете боље проћи. Ако имате понуду за посао који није у вашој струци, прихватите је и врло брзо ћете напредовати.

Здравље

Превише сте изложени стресним ситуацијама које могу изазвати разне болести. Радите вјежбе за опуштање и подмлађивање, идите у дуге шетње са особама које вам пријају. Промјена исхране биће од великог значаја за ваше здравље, а будите и физички активни.

РАК

Љубав

У љубавном животу очекује вас мир и хармонија. Имаћете среће током цијеле године. Ако сте слободни, средином године упознаћете особу која ће бити љубав вашег живота. Дружите се више и избјегавајте познанства са људима путем друштвених мрежа.

Посао

На пословном плану нећете имати већих промјена. То не важи за Ракове који су без посла. Они ће морати много да се потруде да би нашли посао за који су се школовали. Будите опрезни са пословним партнерима, може се десити да ће један од њих жељети да вас превари.

Здравље

Здравствено стање ће бити добро током цијеле године. Ипак, не прецјењујте себе и немојте претјеривати са физичким активностима. Посветите се дугим шетњама у природи. Пазите шта једете и избјегавајте масну храну. Крајем године можете имати проблема са видом.

ЛАВ

Љубав

Ова година на љубавном плану доноси нова познанства, експерименте и романсе. Особе супротног пола привлачиће ваша енергија. Крајем године одлучићете да ли остајете са партнером или идете даље сами. Слободне Лавове очекује тајна веза са старијом особом.

Посао

Ваш дугогодишњи труд коначно ће добити заслужено признање и награду. Ове године бићете бољи као соло играч, док тимски рад неће донијети очекиване резултате. Крајем године имаћете могућност да напредујете на позицију која ће захтијевати велика одрицања.

Здравље

Здравствено стање и форма биће на завидном нивоу. Немојте се придржавати опасних дијета јер вам могу направити веће проблеме од оних које имате сада. До љета ћете остварити добре резултате и бићете спремни да покажете нову линију ако будете редовно вјежбали.

ДЈЕВИЦА

Љубав

На љубавном плану ова година доноси много нових познанстава. Будите отворенији према драгим особама јер је то начин да ријешите несугласице. У овој години очекује вас романса која ће промијенити ваше досадашње погледе на љубав. Ако сте сами, ова година доноси љубав вашег живота.

Посао

Мало ћете успорити са послом. Немојте губити наду, слушајте своје инстинкте. Мораћете да завршите неке задатке који вам неће бити по вољи, али посао је посао. Спријатељићете се са утицајним људима који ће вам помоћи. Први дио године вам неће донијети промјене, у другом почиње период узбуђења.

Здравље

Због многобројних обавеза постали сте физички неактивни, па бисте морали да почнете да се бавите спортом. Требало би здравије да живите, да оставите цигарете, алкохол и брзу храну. Здрава исхрана и вјежбање морају постати нов начин живота, ако мислите себи добро.

ВАГА

Љубав

Право је вријеме да прекинете са везама које вас оптерећују и да се растанете са људима чије вам друштво не прија већ дуже вријеме. Ове године научићете да се више посветите партнеру, као и да се прилагодите неким ситуацијама које су вам стварале несугласице. Дајте партнеру више слободе.

Посао

Ваша каријера ће кренути узлазном путањом ове године. Морате бити опрезни код уговарања послова, јер може доћи до превара. Ове године ћете напредовати у послу и шефови ће вам поклонити повјерење. Првих шест мјесеци биће нарочито успјешни за вашу каријеру.

Здравље

Посветите се више свом здрављу него што сте то радили претходних година. Врло сте немарни што се тиче спортских активности и исхране. То вам може доћи главе. Ова година је идеална за промјену начина исхране. Имате проблема са високим притиском и холестеролом.

ШКОРПИЈА

Љубав

Година ће почети разговорима о вашем односу са партнером. Ово је повољан период да ваша веза напредује и да се зближите. Више се потрудите у вези и партнер ће се осјећати пријатније поред вас и знаће то да цијени. Крајем године имате могућност да почнете да живите заједно.

Посао

На пословном плану бићете много задовољнији и испуњенији. Радићете више на свом усавршавању, што ће резултовати додатним поштовањем надређених. Неколико мјесеци мораћете да радите посао који вам није по вољи. Година је веома повољна и доноси могућност унапређења.

Здравље

Здравствено стање ће бити задовољавајуће. Морате ићи редовно на љекарске прегледе, да се стари проблеми не би вратили. Трудите се да узимате пуно витамина и минерала у исхрани, посебно гвожђа, да не бисте имали проблема са анемијом.

СТРИЈЕЛАЦ

Љубав

Ако сте у браку или вези, почетком године имаћете несугласица са партнером. У првој половини године очекују вас многобројна познанства са потенцијалним партнерима. Могућа је и веза са особом коју сте упознали путем друштвених мрежа.

Посао

Ова година биће и више него задовољавајућа када је ријеч о професионалном животу. Крајем године труд ће бити награђен па вас очекује унапређење и велике промјене у пословном животу. Имате могућност да упознате утицајне људе који ће вам помоћи.

Здравље

Ова година је период када ће опште здравствено стање бити боље него раније. Обратите пажњу шта једете, јер можете имати озбиљније тровање храном. Припазите и на количину алкохола коју уносите у ваш организам. Иако имате доста обавеза, посветите себи времена за одмор викендом.

ЈАРАЦ

Љубав

На љубавном плану ове године смјењиваће се успони и падови. Слиједи период у којем ћете бити уплетени у замршен љубавни однос. Мораћете доста тога да жртвујете да бисте имали задовољавајући љубавни живот. Морате бити реалнији, превише ћете идеализовати партнера.

Посао

Ове године морате бити спремни на ризик. Ако у првој половини године започнете пројекте, суочићете се са великим отпором и конкуренцијом. Ако успијете, ваша каријера ће кренути узлазном путањом. Пазите шта потписујете и немојте се превише ослањати на колеге, јер вам сви не желе добро.

Здравље

Морате слушати своје тијело и реаговати на вријеме да бисте спријечили озбиљније посљедице. Исхрана вам је једнолична и неквалитетна, па морате почети да кувате. Болови у зглобовима и главобоља очекују вас у првом дијелу године. Бавите се спортом.

ВОДОЛИЈА

Љубав

Особе супротног пола сматрају да сте веома привлачни, па постоји могућност да упознате љубав свог живота средином године. Морате имати више стрпљења за партнера и схватити да ваша мишљења не морају увијек да буду иста. Не обећавајте оно што не можете да испуните.

Посао

Побољшаћете позицију на радном мјесту и стећи ћете повјерење шефова без много труда. Потрудите се да се докажете шефовима, јер вас имају на уму за унапређење. Избјегавајте расправе са колегама, немојте да им намећете своје идеје, ако вам их сами не траже.

Здравље

Имаћете мањих проблема са алергијским реакцијама на хемикалије, полен и слично. Можете унаприједити здравствено стање одласком на авантуристичко путовање, планирањем или вожњом бицикла. Разноврсније се храните и узимајте витамине за јачање имуног система.

РИБЕ

Љубав

Морате промијенити приступ емотивним везама и постати отворенији. У првом дијелу године можете очекивати лијепе вијести на љубавном плану. Међутим, у другој половини године имаћете несугласице са партнером. Слободни ће упознати сродну душу на љетном одмору.

Посао

Потрудите се на послу, без обзира да то да ли вам се свиђа оно што радите или не. За сада, то вам је једини извор финансија и, уз мало већи напор, моћи ћете да живите боље него прије. Ако се бавите новинарством или неким послом који има везе са медијима, очекују вас признања у другој половини године.

Здравље

Ова година неће бити повољна на здравственом пољу. Имате лоше навике које негативно утичу на здравствено стање. Покушајте да се обуздате  да више водите рачуна о себи. Проблеми са костима и мишићима. Ако је потребно, идите на боловање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана