Хороскоп за 20. септембар

ГС
Хороскоп за 20. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Још један успјешан радни дан је пред особама рођеним у знаку Овна. Своје обавезе завршавате убрзаним темпом, што другима није баш лако да прате. Овај дан доноси потенцијални сукоб мишљења са вољеном особом. Неопходни су обострани уступци. Здравље одлично.

Бик

Слиједе узбудљиви догађаји или важне промјене у животу са партнером. Учините и корак више. Имате занимљиве могућности на послу. Мотивисани сте за рад, ни препреке неће поколебати ваш занос. Као препорођени сте.

Близанци

Помало сте забринути. Размишљате о прошлости и питате се да ли сте, можда, у нечему погријешили. Пословни успјех зависи од тога колико се можете посветити раду и дистанцирати од свега осталог. Здравље одлично.

Рак

У љубавном животу могућ је почетак буре. Наглашена је ваша емотивност, али и опрез. Покушавате ријешити старе проблеме, посебно у односима са колегама, што није нимало лако. У доброј сте форми.

Лав

Ситуација се мијења. Због незадовољства везом или партнером желите побјећи од стварности. Желите се, уз више труда, посветите властитом успјеху и напретку. Довршите и старе обавезе. Релаксирајте се.

Дјевица

Задовољство и нова догађања карактеризују овај дан. То уноси узбуђење у ваш емотивни живот. Своје обавезе извршавате уредно и савјесно. И мало признање додатно вас мотивише за рад. Нема проблема са здрављем.

Вага

Након велике буре долази љепша љубавна клима. Смирени сте па и реалнији у жељама. Наставља се повољан период. Имате низ одличних прилика за успјех, напредак и ширење посла. Лијепо се осјећате.

Шкорпија

Очекује вас велико изненађење и срећа. Љубавне жеље остварујете много лакше него прије. Све иде према очекивањима. Чекају вас и мањи проблеми, али их с ужитком рјешавате. Пуни сте добре енергије.

Стријелац

Неодлучни сте када су у питану осјећања. Довољно је да се сјетите како знате бити и романтични. Прилично миран дан на послу. Ипак, сасвим вас испуњавају обавезе и жеља за њиховим остварењем. Здравље изузетно добро.

Јарац

Ваши љубавни апетити до крајности су пробуђени. Срећни сте, осјећате се пожељно, нема препрека. Заокупљени сте планирањем. Од вас се захтијева оданост, концентрација, одговорност и сталоженост. Здрави и привлачни.

Водолија

Баш када сте помислили да се однос са партнером уравнотежио, долази неспоразум. Срећом, лако рјешив. Покушавате бити што успјешнији на пословном плану. Амбиције расту до готово неслућених висина. Здравље одлично.

Рибе

Љубав је, жељели ви то или не, имали времена или не, у центру ваше пажње. Привлачни сте, весели. Највише брига задаје вам недостатак времена. Желите што више побољшати и однос са колегама. Изађите на чист ваздух.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана