Хороскоп за 20. јул

Г.С.
Хороскоп за 20. јул

Погледајте дневни хороскоп за петаку, 20. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Позитивна енергија и радни елан неће изостати ни ове суботе код већине Овнова. Припазите мало на могуће повећање трошкова. Изненадите драгу особу неким поклоном, изађите негдје у провод, посветите једно другом што више заједничких тренутака. Здравље врло добро.

Бик

Бикови би требало овај први дан викенда да се посвете себи и опуштању. Угодите себи. Било би добро да не искључите из главе љубавну сферу потпуно, врло могуће је да вас ту очекује неко пријатно изненађење. Будите умјерени у свему.

Близанци

Уколико сте већ испланирали највећи дио данашњих обавеза потрудите се да их реализујете, али могуће је да вам искрсне нека неодгодива одраније коју сте можда заборавили. Никако није повољан дан за потезање прича из прошлости, посветите их неким ведријим темама. Промјенљиво расположење.

Рак

Повољан дан је да се Ракови изборе са свим зацртаним обавезама без већег оптерећења. Искористите га и за дружење са драгим пријатељима, пријаће вам позитивна атмосфера. Одличан дан је пред вама и на љубавном плану. Посветите се опуштању и уживању у заједничким тренуцима са вашом драгом особом. Здравље одлично.

Лав

Опуштен дан очекује већину Лавова, да се посвете првенствено оним активностима у вези са дугорочним плановима. Очекује вас подршка ауторитета. Миран дан је пред вама за уживање у опуштеној атмосфери са особом коју волите. Будите насмијани и ведри. Здравље одлично.

Дјевица

Врло је реално да типичне Дјевице данас буду пословно ангажоване више од очекиваног, посебно уколико су везане за послове са иностранством. Позив за дружење и боље упознавање може вам пристићи од особе коју сте недавно упознали преко друштвених мрежа или у кругу пријатеља. Пријала би вам физичка активност.

Вага

Вагама ће данас доста времена бити потребно за активности у вези прије свега са неким незавршеним формалностима и папирологијом. Без назнака неких значајнијих дешавања у вашем љубавном животу. Ипак не треба сједити скрштених руку, покрените се. Осјетљивост уринарног тракта.

Шкорпија

Повољан дан је пред Шкорпијама да обаве неопходне разговоре у вези са дугорочнијим плановима. Могуће је да вам пристигне и нова пословна понуда. Требало би да се посветите заједничким плановима за годишњи одмор, можете заједно отићи и на неко краће путовање. Здравље одлично.

Стријелац

Нема разлога да се нервирате зато што и током првог дана викенда може искрснути нешто што морате да завршите. Све се може постићи уз добру организацију. Ова субота није лоша да се потрудите и пријатно изненадите драгу особу. Покажите колико вам је стало. Пријала би вам физичка активност на отвореном.

Јарац

Могу вам се отворити нове пословне шансе уз помоћ људи са којима сте раније сарађивали. Будите приправни да адекватно одговорите на љубавне сигнале који вам могу пристизати од особе из ваше љубавне прошлости, на коју сте можда и заборавили. Здравље врло добро.

Водолија

Највише активности ће вам данас бити усмјерено на привођење крају свега онога што сте већ започели. Полако и без форсирања, све иде у добром смјеру. Позовите заједничке пријатеље или рођаке у посјету, дружите се, пријаће вам. Довољно се наспавајте.

Рибе

Овај дан је као поручен да га посветите дружењу са драгим пријатељима, изласку и пријеко потребној релаксацији. Организујте неки излет. Могуће је да са вама контактира особа из ваше љубавне прошлости, стара симпатија. Могуће алергијске реакције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана