Хороскоп за 20. август

ГС
Хороскоп за 20. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Могуће је да ће вам налетјети добра пословна прилика, али немојте да се изнервирате уколико се договор не конкретизује баш сада. И партнер и ви сте спремни да се отворите, да коначно проговорите о ономе што вас мучи и наравно - подигнете свој однос на виши ниво. Јачајте имунитет.

Бик

Бикови могу имати повремених неразумијевања са сарадницима и колегама, а поготово надређенима. Могу се јавити проблеми са папирима, документацијом, али успјећете све то да регулишете. Иако мислите да је и даље боље скривати неке ствари, знајте да ће вас то само додатно удаљити. Нервоза, напетост.

Близанци

Не журите данас и провјеравајте све информације које до вас буду долазе из различитих извора, јер су могућа погрешна тумачења и дезинформације. Више особа је заинтересовано за вашу маленкост, што свакако прија, али баца у озбиљну дилему. Не журите нигдје. Јачајте имунитет.

Рак

Може доћи до сукоба мишљења, поготово ако су надређени у питању. Разлог могу бити неке информације које долазе до вас или неријешена папиролошка питања. Испоштујте једно друго и бавите се стварима које одговарају и једној и другој страни. Треба да се чувате прехлада и инфекција.

Лав

Много рада, много труда, приче и уложене енергије, а резултати осредњи. Не нервирајте се, ово је само пролазан лош период. Уз мало обостраног труда све се у односу може са лакоћом ријешити, зато не трошите вријеме на неке безвезне ситнице. Избјегавајте веће физичке напоре.

Дјевица

У пословима са иностранством може доћи ће до застоја проузрокованог проблемима папиролошке или техничке природе. Аспекти су вам наклоњени за неко фино путовање или неки други хедонистички ужитак. Осјетљивост зглобова, ситних костију.

Вага

Данас бисте могли имати осјећај да обавезама нема краја и да сте заглављени, доста тога ићи ће успорено, али не вашом кривицом. Искористите дан за дружење са пријатељима, пријаће вам шири круг људи и опуштена атмосфера. Здравље врло добро.

Шкорпија

Провјеравајте више пута информације које вам пристижу од сарадника. Сву енергију би требало усмјерити на љубав и планирање стратегије за освајање особе која вам се веома допада. Осјетљивост кардиоваскуларног система.

Стријелац

Биће доста изазова на пољу комуникације и доста конфузних детаља у сарадњи са најближим окружењем, што може ескалирати расправама ширих размјера. Да бисте наставили квалитетну везу, потребно је да дефинишете шта то не функционише у вашем односу. Напетост, нервоза.

Јарац

Повећање обима посла, као и неких наметнутих рокова, захтијеваће данас од већине Јарчева додатно ангажовање и реорганизацију, да би све могли на вријеме да заврше. Проведите што више времена заједно, разговарајте о свему, отклоните све блокаде. Појачан стрес, потребна вам је релаксација.

Водолија

Контролишите сваку ставку уговора, документацију, да не бисте упали у озбиљније финансијске проблеме. Слободне Водолије могу неочекивано доживјети веома лијепо познанство са веома харизматичном и шармантном особом. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Рибе

Неке ситуације нећете моћи да контролишете, неке одлуке да промијените, али оно што је до вас и колико будете могли да одрадите, потрудите се да буде коректно. Слободне Рибе имате шансе да се приближите особи која вас интересује, можда поновите неки сусрет. Могући проблеми са циркулацијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана