Хороскоп за 2. јул

Г.С.
Хороскоп за 2. јул

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Потребно је да обратите посебну пажњу на папирологију, извјештаје и документацију, јер можете случајно направити веће грешке и пропусте. Пазите се љубоморе, сукоба са умишљеним или стварним супарницима. Могућа главобоља.

Бик

Будите опрезнији када је ријеч о новцу, али и о договору са људима који много обећавају, а колико испуњавају - то је питање. Пословни сегмент би вам могао донијети прилике за нова упознавања. Промјенљиво расположење.

Близанци

Почетак радног дана доста обећава, покушајте да не направите грешке за које ће вам послије требати много времена да их исправите. Одличан је дан да се посветите финим љубавним дешавањима и бар једну замисао спроведете у дјело на обострано задовољство. Уживајте. Пад имунитета.

Рак

Доста тога се очекује данас од Ракова на професионалном плану. Имаћете осјећај да само дјелимично успијевате да остварите оно што сте испланирали или зацртали, јер ћете бити у заостатку. Емоције су пренаглашене, али можете се смирити и на један фин и интелигентан начин саопштити вољеној особи оно што вам је на души. Пад енергије.

Лав

Ако су неопходне неке организационе промјене немојте бјежати од тога, немате разлога за бојазан. Постоје могућности за интересантна нова познанства, можда не буде још ништа конкретно, али ћете свакако уживати у дешавањима, у флерту и изласцима. Здравље одлично.

Дјевица

Актуелно је све оно што је у вези са папирологијом, формалностима, слиједе рјешавања важних папиролошких питања, али вам стиже и нова документација којом се треба бавити.
Има оних који су окупирани тајним причама, који лебде негдје у облацима. А има и оних гдје је свака ријеч, партнерова или њихова сасвим довољна да покрене прво лавину, а послије дистанцирање и ћутање. Могућа осјетљивост грла.

Вага

На пословном плану неће бити неких крупнијих дешавања, све би требало да иде према назначеним плановима. Слободне Ваге имаћете интересантних контаката преко друштвених мрежа, може вас заинтересовати неко и више него што можете да замислите. Покушајте да смањите физичко оптерећење и расипање енергије.

Шкорпија

Обавеза ће бити колико хоћете или колико нећете, а неке потезе ћете можда морати понављати да бисте успјели да завршите оно што започнете. Прилично занимљива дешавања слиједе слободним Шкорпијама, неочекивана, инспиративна, више особа се може покренути према вама. Уживајте. Здравље одлично.

Стријелац

Може доћи до одгађања или помјерања рокова код неких послова. Ништа не иде на силу и не зависи све од вас, али ријешиће се. За оне у емотивним везама и даље није баш све у најбољем реду, а ви се потрудите да не продубљујете јаз који можда и даље постоји између вас. Стрес нагомилан до максимума избаците кроз физичку активност.

Јарац

Водите рачуна када су договори у питању, можда сте ви јасно изнијели приједлоге, али не значи да их је друга страна разумјела на прави начин. Искористите овај период да се што боље усагласите о будућим плановима са вашом вољеном особом. Имате подршку и разумијевање, што вам је веома битно. Чувајте се упала, инфекција.

Водолија

Вјероватно ће бити покренута нека проблематика из прошлог периода и најбоље је рјешавати је мирне главе. Иако ће се све сручити на вас, не би требало да имате већих потешкоћа под условом да се добро организујете. Може доћи до врло лијепог познанства или покретања ка вама особе која вам већ неко вријеме привлачи пажњу. Здравље врло добро.

Рибе

Доста времена ћете морати да проведете у рјешавању питања која су вам заостала, неке финансијске обавезе, папирологија, документа и слично. Организујте неко окупљање, пријаће вам шири круг пријатеља и осјећаћете се испуњенијим. Проконтролишите крвни притисак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана