Хороскоп за 2. август

ГС
Хороскоп за 2. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Прихватите конструктиван савјет и размислите о промјени неке пословне концепције или неком потпуно новом пројекту. Данас ће вам највише пријати кућна атмосфера. Уживајте. Промјенљиво расположење.

Бик

Бикови имају доста идеја и планова, али би било добро да њихово покретање одгоде за касније. Посебно се не залијећите у неке послове о којима немате довољно информација. Није искључено бар једно пријатно изненађење од драге особе, а на вама је да се опустите и узвратите на најљепши могући начин. Здравље врло добро.

Близанци

Покушајте да се овог посљедњег радног дана не расплинете на сто страна, иако бисте хтјели пуно тога да одрадите, биће сасвим довољно да завршите започето, и то прије свега везано за папирологију. Није искључено да један обичан флерт прерасте у нову лијепу љубавну причу. Уживајте. Здравље врло добро.

Рак

Доста миран и опуштен дан је пред Раковима, тако да се очекује да своје зацртане обавезе приведу крају на задовољавајући начин. Будите иницијатор неког финог и опуштеног дружења са пријатељима, кућна варијанта је оно што највише волите. Могуће респираторне тегобе.

Лав

Посљедњи радни дан ове седмице Лавовима доноси напетост због неких ситуација које ће само успоравати све оно што ви желите да убрзате. Било би лијепо да што мање напетости пренесете у друге животне сфере, нарочито се то односи на љубавна дешавања. Промјенљиво расположење.

Дјевица

Ево прилике да Дјевице мало предахну када је обим посла у питању те да на вријеме и коректно приведу крају све зацртане обавезе. Могуће је да вам пажњу привуче помало интригантна особа, покушајте да причу покренете на прави начин и очекујте да ће и друга страна узвратити. Могуће респираторне тегобе, алергије.

Вага

Немојте се расплинути на више страна овог дана. Порадите на приоритетима па корак по корак крените у реализацију. Интересантно познанство или позив на дружење долази вам данас из пословног окружења. Здравље врло добро.

Шкорпија

Овог петка бисте могли да очекујете комуникацију са бившим сарадницима или пословним партнерима, а није искључен ни неки пословни договор који одавно прижељкујете. Довољно интересантно познанство данас би могло да преокупира вашу пажњу у сфери љубавних релација. Здравље одлично.

Стријелац

Без обзира на огроман уложени труд и енергију, данашњи пословни резултати најтипичнијих Стријелчева биће испод личних очекивања. У љубавној сфери резултати би могли да буду веома задовољавајући уколико не будете размишљали о прошлости. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Јарац

Данас вас очекује опуштенији дан у односу на претходне да ипак успјешно приведете крају радну седмицу, уз осјећај благе менталне исцрпљености. Опуштање вам је пријеко потребно и у љубавној сфери. Од вашег расположења зависи све. Појачана нервоза.

Водолија

Повољне околности пратиће Водолије и овог петка па је препоручљиво да првенствено започете активности приведете крају, а за нове иницијативе биће времена и у наредним данима. На први поглед ствари на пољу љубави иду током који вам одговара. Ипак, немојте се превише опуштати, изненађења нису искључена. Водите рачуна о исхрани.

Рибе

Веома је битно да рационално користите енергетске ресурсе, нарочито због додатних обавеза које се повремено могу појављивати. Фокус вам је потребан током овог петка на пољу љубавних односа, у супротном опречне информације могу вам закомпликовати дан. Осјећај умора, исцрпљености.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана