Хороскоп за 19. октобар

ГС
Хороскоп за 19. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Опуштен први дан викенда је пред већином Овнова да уживају прије свега у неким рекреативним активностима. Организујте неки излет и дружење са пријатељима. Сјајан дан је за све врсте провода, излазака. Искористите га максимално у добром расположењу. Здравље одлично.

Бик

Без неких значајнијих радних активности данас код већине Бикова. Углавном ћете љенчарити, али не претјерујте. Није препоручљиво да сједите и чекате да се нешто деси на вашем љубавном плану. Вријеме је за конкретне потезе. Здравље одлично.

Близанци

Све ћете постићи само се немојте расплинути као по обичају на стотину страна одједном. Покушајте да избјегнете ситне чарке и несугласице са драгом особом. Будите опуштени. Здравље сасвим солидно.

Рак

Немојте да вас изненади ако вам данашње планове поремете неке обавезе одраније на које сте можда заборавили. Ништа битно ново на вашем љубавном пољу нема у најави за овај дан. Уколико сте задовољни актуелним стањем, потрудите се да то одржавате на постојећем нивоу. Здравље врло добро.

Лав

Данас би могли да очекујете и позитиван исход неког партнерског договора. Више пажње и разумијевања је потребно да бисте били задовољни. Потрудите се данас да угодите како себи тако и драгим особама које вас окружују. Здравље одлично.

Дјевица

Умор због великог професионалног ангажовања у претходном периоду биће примјетан код већине Дјевица данас. Потрудите се да више времена посветите одмору. Евентуалне неспоразуме у комуникацији ријешићете стрпљењем и компромисом. Не дозволите да вас излуђују ситнице. Будите физички активни.

Вага

Неке Ваге могле би покренути нове пословне приче или чак нове начине зарађивања на дужи период. Будите покретач неке занимљиве љубавне акције. Унесите мало новина у ваш љубавни однос. Здравље одлично.

Шкорпија

Није лош моменат за покретање неких озбиљнијих пројеката и промјена на пословном плану. Проведите дан у кућној, породичној атмосфери, пријаће вам друштво ближњих. Здравље врло добро.

Стријелац

Није искључено да вас данас очекује изненадни краћи пословни пут. У сваком случају имаћете више позива и разговора везаних за неке од будућих пројеката. Иницијатива на промјенама у сфери партнерских односа је искључиво на вама. Хладне главе размислите у ком смјеру желите да започнете први корак. Водите рачуна о исхрани.

Јарац

Основно и оно најважније на професионалном плану налази се под вашом контролом па би требало данас мало и да се опустите. Поклоните вољеној особи довољно пажње, покажите колико вам је стало. Може и неки поклончић да прође. Здравље врло добро.

Водолија

Не претјерујте данас са било каквим активностима, вријеме је да прикочите и одморите у кругу породице. Увијек је лијепо приредити неко фино изненађење особи до које вам је стало. Искористите овај дан за то и уживајте. Здравље одлично.

Рибе

Нешто мирнији и опуштенији дан је пред већином типичних представника Риба. Искористите помоћ и савјет неког од старијих сарадника. Можда бисте могли да будете мало фокусиранији и опуштенији, зарад бољег коначног исхода на пољу љубавних дешавања. Јачајте имунитет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана