Хороскоп за 19. јул

Г.С.
Foto: Г.С.

Погледајте дневни хороскоп за петаку, 19. јул 2024. године и сазнајте шта вам звијезде поручују на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован 

За већину особа рођених у астролошком знаку Овна, крај радне седмице доноси велики обим обавеза, али и одличне резултате на пословном плану. Није лош дан да се озбиљно запитате шта хоћете и колико је све реално остварљиво. Врло интересантни закључци вас чекају ако се позабавите овим љубавним питањима. Здравље врло добро.

Бик 

Можда вам неће одговарати начин рада који вам је наметнут, али сада морате да се прилагодите и неким захтјевима сарадника. Уколико сте слободни и уз то још спремни за авантуру, ево дана у коме би то могло бити и остварено. Уживајте. Могућа главобоља.

Близанци 

Солидан радни дан налази се пред најтипичнијим Близанцима, нарочито онима који се баве пословима повезаним са путовањима и иностранством. Овај петак није повољан за конкретне љубавне акције, али свакако може бити интересантан за обострани суптилни претрес актуелног партнерског стања. Нема значајнијих упозорења у сфери здравља.

Рак 

Посљедњи радни дан у седмици Ракови дочекују објективно уморни, али још више нервозни због бројних пословних детаља који су се истумбали у претходном периоду. Врло је реално очекивати да и данас у сфери љубави имате неколико занимљивих сусрета и прилика за фину комуникацију са потпуно новим симпатичним особама. Превентивно дјелујте на заштити дисајних путева.

Лав 

Врло добре пословне околности требало би да прате Лавове на крају радне седмице. Фино поентирајте и не журите са почињањем нових пројеката. Прилично активан и потенцијално буран дан чека вас у сфери љубави. Највише таласања може донијети сусрет са особом из блиске прошлости вашег приватног живота. Осим варирања крвног притиска, нема других упозорења.

Дјевица 

Мало умор, нешто више нерасположење обојиће већи дио овог радног дана код већине Дјевица. Одрадите основне задатке и порадите на што мањем нервирању. У најави потенцијалних дешавања на пољу љубави нема наговјештаја крупних промјена. Овај петак биће сличан претходним данима. Поведите рачуна о здрављу.

Вага 

Покушајте да избјегнете озбиљније неспоразуме у комуникацији данас. Могуће је одлагање неког краћег пута. Није лош дан за љубавне акције, мада није реално очекивати претјерани ангажман као ни догађаје који остављају трагове на дуже стазе. Промјенљиво расположење.

Шкорпија 

Прилично напоран али и веома битан радни дан налази се пред типичним Шкорпијама. Бар један важан разговор и пословни договор чека ваш активни приступ. Било би лијепо да будете будни и на пољу љубавних релација, јер није искључено да вас занимљивим приједлогом пријатно изненади драга особа. Здравље врло добро.

Стријелац 

Ево једног дана да већина Стријелчева доста успјешно обави све професионалне обавезе под условом да прихвати помоћ особе од повјерења. Разговори и важни договори чекају вас и у сфери љубави. Будите своји, али немојте ствари посматрати искључиво из свог угла. Покажите разумијевање за другу страну. Могуће алергијске реакције.

Јарац 

Завршетак радне седмице требало би да буде за Јарчеве кудикамо бољи од очекиваног, или тачније речено - са одличним резултатима на пословном плану. Гледате напријед и желите напријед на свом љубавном путу, али прошлост вам не да мира и реално је да буде јача него икада. Покушајте да се изборите са сопственим размишљањима прије свега. Промјенљиво расположење.

Водолија 

Неколико веома добрих водолијских пословних потеза може на најбољи могући начин зачинити ову радну седмицу, која уједно представља и прекретницу на професионалном плану. Овај петак није баш најповољнији за форсирање и убрзавање неких капиталних одлука. Здравље врло добро.

Рибе 

Посљедњи радни дан у седмици на симболичан начин може означити и крај једне пословне етапе, код већине особа рођених у астролошком знаку Риба. Слободне Рибе, очекују вас нови лијепи моменти у неком изласку или дружењу са пријатељима. Могуће је и ново познанство. Уживајте. Могуће су алергијске реакције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана