Хороскоп за 19. август

ГС
Хороскоп за 19. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Имате пуно обавеза, планова, састанака. Ипак, уз колеге, влада веома угодна атмосфера. Веома сте заљубљиви. Занимљив љубавни живот и нова познанства реалан су сценарио за данас. Здравље изузетно добро.

Бик

Готово сензационалан дан за напредак на професионалној љествици. Управо то вам је најважније. У сасвим другом плану су вам данас питања сентименталне природе. Не тежите промјенама. Добра ментална форма.

Близанци

Услиједиће лијепо, узбудљиво изненађење. Ако сте сами, отворени сте за нова искуства. И даље траје интензиван период. Све је већи ваш оптимизам, упорни сте, желите да остварите свој циљ. Могуће реуматске тегобе.

Рак

Пуно маштате, сањате о “идеалном” партнеру. Знате да тога нема, али љубав је на вашој страни. Слиједе добре пословне прилике, похвале, успјех. То се измјењује са препрекама и погрешним процјенама. Здравље одлично.

Лав

Љубавна енергија сваког трена може експлодирати. У вртлогу сте ријетко доживљене страсти.  Веома интензиван дан на послу. Не знате шта прије урадити. Што је најинтересантније, задовољни сте. Здравље врло добро.

Дјевица

Емотивна ситуација је помало недефинисана. Ипак, подстакнута је жеља да се докажете, заблистате. Све је већа ваша амбиција. Додуше, помало је хаотична па тешко правилно улажете енергију. Избјегавајте хладна пића.

Вага

Слиједе узбуђења на пољу љубави. Тако нетипично за вас, мало сте збуњени, али бар вам није монотоно.  Нема великих потешкоћа на послу, али ви се нервирате, нерасположени сте. Борите се против таквих реакција. Обавезно се релаксирајте.

Шкорпија

Буните се против досаде. Чезнете за узбуђењем, фаталном љубави, која ће вас продрмати. Размишљате о томе шта сте постигли на послу, али и о ономе што вас тек чека. Понајприје прецизирајте планове. Све је супер са здрављем.

Стријелац

Страст се лако распламсава, све сте емотивнији. Ипак, може превладати разум, глас мудрости. Ритам на послу се не мијења и евентуални проблеми су уобичајени. Ипак, дистанцирајте се од неких колега. Енергија у порасту.

Јарац

Прилично миран, може се рећи уобичајен дан. Емоције су стабилне, што вам веома одговара.  Могуће су радикалне промјене. Смијеши вам се нови посао, који доноси зараду и задовољство. Више пазите на прехрану.

Водолија

С оптимизмом гледате на везу, љубав. Из садашње позиције, ничег нерјешивог није ни било.  У повољном сте периоду што се тиче посла. Рјешавате се неких проблема који су вас мучили у посљедње вријеме. Потребна вам је релаксација. 

Рибе

Прилично интензиван и динамичан љубавни дан. Све више жудите за авантуром и промјенама. Желите да приведете крају обавезе и започнете нешто ново на послу. Нестрпљењем не можете ништа ријешити. Здравље одлично. 


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана