Хороскоп за 18. септембар

ГС
Хороскоп за 18. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Још један веома успјешан и активан дан је пред Овновима, без обзира на то да ли се ради о привођењу крају претходно преузетих обавеза или ћете се одлучити за покретање макар једне иницијативе за нове професионалне пројекте. По свему судећи, врло лијеп дан вас очекује за уживање у љубавним акцијама. Здравље врло добро.

Бик

Наставља се период појачаног професионалног ангажовања код већине Бикова. Не би било мудро хватати се у коштац са новим обавезама, а да претходне нисте привели крају, па крените редом корак по корак. Врло добар дан бисте могли да очекујете и на љубавном плану уколико сте наумили да драгу особу почастите неким изласком. Пријала би вам физичка активност, шетња.

Близанци

Веома је битно да направите добру расподјелу обавеза јер вам се може десити да почнете да радите више ствари одједном, а да не завршите ниједну због великог протока информација и велике брзине рада. Бићете у веома оптимистичној, веселој фази па је очекивано да позитивно дјелујете на цјелокупно окружење. Чувајте се респираторних инфекција.

Рак

Доста посла је пред типичним Раковима, а неке ствари ће бити потребно рјешавати у ходу. Уз добру прерасподјелу обавеза све можете постићи без већих искакања. Ако ико може да вам помогне у намјери да растјерате сумње и дилеме у сопственој глави, онда је то драга особа, која иначе већ дужи период покушава да вам се приближи. Јачајте имунитет.

Лав

Поведите рачуна о прецизности детаља приликом договарања о важним пословима, додатна провјера неће шкодити. Могући су проблеми у комуникацији са драгом особом, па се потрудите да избјегнете беспотребна објашњења. Нека врста тактике добро би вам дошла. Јачајте имунитет.

Дјевица

Доста напоран дан је пред Дјевицама, обавезе нису спорне толико колико комуникација са пословним окружењем. Сасвим супротно очекује вас на љубавном плану. Уз добру комуникацију и бар једну лијепо осмишљену романтичну акцију могуће је приуштити незаборавне заједничке тренутке. Здравље одлично.

Вага

Најважнији астролошки аспекти најављују нешто спорији радни ритам овог дана, али за типичне Ваге је најбитније да ништа не форсирају, све иде како треба. Проблем се може јавити у случају да ви желите једно, али да драга особа има неке друге планове. Не дозволите да вас то наведе на погрешне закључке. Довољно се одмарајте.

Шкорпија

Брдо обавеза очекује већину типичних Шкорпија и ове сриједе. Не одгађајте их никако за касније, радите у континуитету и све ћете успјети да завршите, уз мало више потрошене енергије додуше. Иако ће бити прилика за конкретније потезе у сфери љубави, захваљујући вашој позитивној енергији и ентузијазму, имаћете осјећај да вас нешто вуче назад и успорава. Могући хронични проблеми са зглобовима.

Стријелац

Један дио енергије одузеће вам сређивање папирологије и формалности, па се потрудите да не направите неки пропуст и онда због тога плаћате одређене пенале. Није најповољнији период за покретање крупнијих акција и потеза на љубавном плану, али би свакако требало да порадите на отворенијој и бољој комуникацији без скривања битних детаља. Осјетљивост грла.

Јарац

Можете очекивати споро прихватање од појединих сарадника вашег начина рада, поготово од оних који немају довољно стрпљења да вас саслушају. Потребна вам је боља комуникација са драгом особом, али је само питање колико ћете имати снаге и воље за рад на томе. Будите прије свега стрпљиви. Стрес и напетост најбоље ћете избацити кроз физичку активност.

Водолија

Држите се својих планова и амбиција упркос свим потешкоћама на које будете наилазили. Унаприједите сарадњу са колегама и побољшајте комуникацију са пословним партнерима. Астролошки аспекти најављују да би требало да искористите сваки моменат и прилику да уживате са вољеном особом. Здравље врло добро.

Рибе

Рибе, и данас вас разне ситуације могу кочити и изазивати вам нервозу и притисак, савјет је да будете истрајни, проћи ће и овај тренутно лошији период. Пасивно понашање никако није препоручљиво када је љубав у питању. Дајте све од себе да данас на том пољу заблистате и приуштите себи и драгој особи тренутке вриједне сјећања. Могући проблеми са циркулацијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана