Хороскоп за 18. октобар

ГС
Хороскоп за 18. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Током овог дана требало би да обратите пажњу на финансије и покушате избјећи импулсивну потрошњу и непровјерене комбинације. Уколико сте слободни могли бисте изненада налетјети на особу из ваше љубавне прошлости која вас неће оставити равнодушним. Будите умјерени када је ваша омиљена храна у питању.

Бик

Напријед, радите у континуитету, будите досљедни себи и својим принципима и нема разлога за бригу када је посао у питању. Уколико вам то пословне обавезе дозволе, могли бисте фине тренутке провести у добром расположењу са драгом особом. Може и неки излазак вечера. Могуће пробавне тегобе.

Близанци

Веома је важно да се максимално добро организујете и на економичан начин трошите енергетске ресурсе, како бисте се могли на вријеме изборити и адекватно прилагодити наметнутим изазовима. Могућа је неочекивана комуникација са особом из ваше љубавне прошлости, старом симпатијом. Сами процијените куда би вас то могло одвести. Довољно се одмарајте, релаксирајте.

Рак

Очекује вас добра и успјешна завршница ове радне седмице, као и позитивно радно окружење. Нових и старих симпатија има, али се ништа не дешава осим неке површне комуникације. Будите стрпљиви. Могући болови у врату усљед нагомиланог стреса. Боравите више у природи, шетајте.

Лав

Лавови могу очекивати материјалну сатисфакцију за претходно уложен рад и труд. Код слободних Лавова лагано крећу помаци набоље, иако је још много препрека до остварења онога што желите. Будите стрпљиви. Могућа осјетљивост урогениталног тракта.

Дјевица

Доста посла је пред већином Дјевица и данас, али се очекује да своје приоритетне задатке обавите професионално и одговорно. Потрудите се да организујете неко окупљање, дружење, покрените се, позовите пријатеље, лијеп дан је пред вама. Могуће осцилације крвног притиска.

Вага

Солидан дан је пред Вагама да без проблема заврше са започетим активностима којих ће бити у нешто мањем обиму. Слободне Ваге могу очекивати пријатно изненађење од стране особе која је дуго присутна у непосредној близини па ето прилике да се опустите и уживате у пријатном друштву. Здравље врло добро.

Шкорпија

Могуће је потписивање неког значајног уговора или почетак новог пословног пројекта. Функционишете више него добро и нека тако потраје што дуже. Једном ријечју уживајте. Стрес избацујте кроз физичку активност.

Стријелац

Врло добар радни дан очекује Стријелчеве, било да је ријеч о успјешном рјешавању актуелне проблематике у вези са раније прихваћеним обавезама или да су у питању иницијативе за покретање нових пословних пројеката. Кроз пословни сегмент вам долазе и нове љубавне прилике, водите рачуна само да не улетите онако брзоплето у неку тајну везу. Јачајте имунитет.

Јарац

Фокусирајте се на повољности и добре прилике, јер их и данас можете очекивати. Добићете или ћете открити информације које ће вам помоћи да се усмјерите се ка свом циљу. Данашњи планови ће вам углавном бити усмјерени на кућну варијанту, што и није тако лоше. Могућа нервоза, стрес.

Водолија

Будите упорни и истрајни у настојању да завршавате обавезе на свој већ провјерен начин, јер су могући појачани притисци са стране. Немојте се изненадити ако добијете потврду да је неко већ дуже вријеме врло заинтересован за боље упознавање. Без значајнијих упозорења за здравље.

Рибе

Било би мудро да се окренете око себе и затражите помоћ од особа за које провјерено знате да су вам наклоњене и чије повјерење се не доводи у питање. Оставите довољно времена за неки излазак и дружење са пријатељима, у сваком случају окружите се позитивним људима. Потребна вам је психофизичка релаксација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана