Хороскоп за 18. јул

Г.С.
Хороскоп за 18. јул

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Данас ваше идеје сијају, али подршка околине можда изостаје. Неке особе постављају неадекватна питања или имају своје интересе, што може изазвати конфузију. Осјећате потребу да боље разумијете емотивне намјере других, али сигнали су збуњујући.

Ваша процјена је реална, али подршка сарадника може недостајати. Активност ће вам пријати и помоћи да се ослободите стреса.

Бик

Ваша упорност можда не доноси жељене резултате у сусрету са сарадницима. Вријеме је за промјену тактике и ослобађање од сувишних брига. Не можете лако утицати на вољену особу да промијени мишљење. Будите флексибилни и спремни на промјене у тактици. Велика упорност може бити контрапродуктивна. Обратите пажњу на своје емоционално благостање.

Близанци

Енергија вам је потребна да завршите све обавезе на вријеме. Избјегавајте сувишна питања и фокусирајте се на приоритете. Нема потребе за додатном забринутошћу у љубавном животу. Будите практични и фокусирајте се на циљеве. Важно је да не расипате енергију на непотребне детаље. Посветите пажњу свом физичком и менталном здрављу.

Рак

Ваша очекивања у пословној сарадњи биће потврђена. Важно је да одржавате емоционалну блискост и избјегавате претјеривање у храни. Срећа је на вашој страни ако заједно радите на очувању емотивне блискости. Будите опрезни у пословним одлукама и не претјерујте у ризику. Размишљајте дугорочно и будите стрпљиви. Пазите на исхрану и редовно се бавите физичким активностима.

Лав

Потребно је разријешити неспоразуме с одређеним сарадницима. Покажите своју одлучност, али не претјерујте у сумњама. Имате правог партнера крај себе који ће вас подржати.

Покажите своје способности и скривене адуте. Будите пажљиви у преговорима с особама које очекују противуслугу. Здравље одлично.

Дјевица

Наметните свој утицај у друштву сарадника. Партнер вам пружа подршку и разумијевање па се опустите уз физичку активност. Уживајте у присуству партнера који ће вас орасположити. Не потискујте своја осјећања и комуницирајте отворено. Будите сигурни у своје способности и не дозволите да вас несигурност обузме. Бављење физичком активношћу помоћи ће вам да се ослободите стреса и напетости.

Вага

Допадају вам се пословне идеје, али будите реални у очекивањима. Изразите своје мишљење суптилно и избјегавајте екстремно понашање. Не претјерујте у реаговању на ситнице. Комуницирајте с партнером и избјегавајте потискивање осјећања. Партнер можда има другачији поглед на ситуацију па отворено разговарајте. Здравље врло добро.

Шкорпија

Сарадници вас подржавају и имате довољно енергије за остварење циљева. Уживајте у романтичним тренуцима с партнером или се опустите с пријатељима. Будите присутни и посветите се партнеру. Ваше идеје су добро прихваћене, али не истичите се превише. Будите стрпљиви и не доносите импулсивне одлуке. Осјећате се добро и пуни сте енергије. Искористите је за активности које волите.

Стријелац

Околина позитивно реагује на ваше идеје. Прихватите подршку и будите активни у остварењу циљева. Не очекујте превише од партнера и будите задовољни оним што добијате. Добро се осјећате у својој кожи. Будите активни и ангажовани, али не истичите се превише. Стрпљење ће вам донијети успјех. Обратите пажњу на хроничне тегобе и не занемарујте их.

Јарац

Осјећате се као да се разликујете од својих сарадника. Не одгађајте сусрете и обавезе, већ се суочите с њима храбро. Важно је да слиједите своје срце и не потискујете осјећања. Комуницирајте отворено с партнером и избјегавајте сукобе. Будите отворени за нове идеје и сарадњу. Обратите пажњу на хроничне тегобе и редовно се консултујте с љекаром.

Водолија

Преиспитајте своју улогу у пословној сарадњи. Обрадујте вољену особу необичним идејама и усмјерите мисли у позитивном правцу. Не дозволите да вас нечије понашање разочара. Комуницирајте с партнером и разјасните ставове. Будите отворени за нове идеје и преиспитајте своју улогу. Посветите пажњу емоционалном и менталном здрављу.

Рибе

Не игноришите опомене које добијате. Размислите о својим поступцима и избјегавајте конфликте. Не потискујте осјећања и избјегавајте сукобе с партнером. Останите отворени за комуникацију и рјешавање проблема. Не бирајте улогу која вам не одговара. Осјећате се добро физички, али обратите пажњу на своје емоције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана