Хороскоп за 18. август

ГС
Хороскоп за 18. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Посао:  Искористите ову Недељу да се одморите и напуните батерије за наредну седмицу. Пријаће вам окупљање и дружење са пријатељима.

Љубав:  Немате препрека на љубавном плану данас, могуће је ново изненадно фино познанство.

Здравље: Без значајнијих упозорења.

Бик

Посао: Бикови би поред планираног  одмора могли и да се позабаве прављењем неких начелних планова за наредну седмицу, неће шкодити.

Љубав: Све врсте дружења, било даје у неком изласку било преко друштвених мрежа могу вам донијети прилику за нова интересантна познанства.

Здравље: Могуће респираторне тегобе.

Близанци

Посао: Близанце би могла да очекује нова пословна понуда из иностранства, о којој сте можда већ дуже вријеме маштали.

Љубав: Пустите нека ствари иду својим током и ништа не форсирајте. Потрудите се на сваки начин да угодите драгој особи.

Здравље: Осјетљивост грла.

Рак

Посао: Промјенљиво расположење могло би да преовлада код Ракова ове недјеље, па би било добро послушати неки пријатељски савјет и опустити се.

Љубав: Повољан дан вас очекује и у сфери љубави па не би било лоше приредити драгој особи неко пријатно изненађење у виду излета, краћег путовања.

Здравље: Могуће респираторне тегобе.

Лав

Посао: Лавови би данас требало да буду у првом плану, што значи подредите све обавезе својим потребама и потрудите се да себи приуштите неко мало задовољство.

Љубав:  Још љепша слика  очекује вас на љубавном плану, гдје бисте неке тренутке за памћење могли да доживите са вољеном особом уколико се само мало потрудите.

Здравље: Осјетљивост рамена, горњег дијела леђа.

Дјевица

Посао: Дјевице би могле данас да буду врло активне када је у питању помоћ неком од блиских пословних сарадника.

Љубав: Обратите пажњу на љубавне сигнале који вам већ неко вријеме стижу из пословног окружења. Можда је могуће спојити посао и задовољство.

Здравље: Могуће респираторне тегобе.

Вага

Посао: Још један активан и успјешан дан је пред Вагама где би акценат могао да буде прије свега на неким мање захтјевним обавезама или хобију.

Љубав: Могуће је изненадно ново познанство преко пријатеља или уколико сте на одмору.

Здравље: Пријала би вам физичка активност, по могућству на отвореном.

Шкорпија

Посао:  Добар дан је пред Шкорпијама које су пословно повезане са иностранством. Данас вам може искрснути нека неочекивана пословна понуда.

Љубав: Данас би вам највише одговарао кућни амбијент и мирна атмосфера. Уживајте.

Здравље: Одлично.

Стријелац

Посао: Ако је још нешто од заосталих обавеза остало, онда имате прилике да данас све приведете крају и остатак дана посветите се пријеко потребном одмору.

Љубав:  Није  вријеме за исхитрене потезе и битне одлуке, потрудите се да ствари посматрате ставивши се у позицију друге стране.

Здравље: Будите опрезни у саобраћају.

Јарац

Посао: Обавите оно што је неодложно од обавеза, а остатак слободног времена одморите, како бисте напунили батерије за нови радни циклус.

Љубав: Одличан дан је пред вама да сву пажњу посветите угађању драгој особи која ће итекако знати да вам узврати. Уживајте.

Здравље: Водите рачуна о исхрани.

Водолија

Посао: Неће бити смак свијета уколико нешто остане и за сутра. Овај дан посветите се опуштању и одмору прије свега јер вам је то пријеко потребно.

Љубав: Имате и жељу и мотивацију да се посветите у потпуности вољеној особи и то требате искористити на најбољи могући начин.

Здравље: Одлично.

Рибе

Посао:  Рибе би требало да се позабаве  активним одмором и опуштањем. Угодите себи.

Љубав: Могуће је ново врло лијепо познанство преко пријатеља или друштвених мрежа. Требало би да сте рашчистили са старим љубавима, пише Astroputnik.com.

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана