Хороскоп за 17. октобар

ГС
Хороскоп за 17. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Већина Овнова ће успјети да се данас доста боље организује и све ће функционисати на бољи и једноставнији начин, што ће се и видјети по резултатима. Прошлост све више остаје иза вас и спремни сте да себи дате шансу за нешто потпуно ново. Вратите у свој живот спортске активности ако сте их запоставили.

Бик

Постоји могућност обнове важне пословне сарадње или награде за ваш ангажман. Дружење, изласци, нова познанства, комуникација са неким занимљивим из прошлости, све је у оптицају код слободних припадника овог сазвјежђа. Уживајте у интересантним дешавањима око вас. Могуће пробавне тегобе.

Близанци

За савладање новонасталих пословних препрека користиће вам разумијевање и добра комуникација са провјереним сарадницима. Иако можда има више особа које су заинтересоване за вас, све иде некако траљаво и никако да се покрене. Биће повољнијих прилика. Више одмора и опуштања ће чинити да се добро осјећате.

Рак

Будите професионални и посвећени, ауторитативни и нећете имати проблема ма колико пословних обавеза имали. Заједнички моменти, када и ако их буде, могли би бити прожети одређеном емотивном дистанцом. Будите опуштенији. Напетост, појачан стрес.

Лав

Веома повољан дан могу очекивати особе рођене у знаку Лава, посебно ако се појави могућност започињања новог пословног пројекта. Оно што би могло да заталаса данашњу рутину јесте излазак и лијеп провод са добрим друштвом. Здравље врло добро.

Дјевица

Што се свакодневних обавеза тиче, не очекују вас веће препреке уколико будете досљедни и практични. Иста мета, исто одстојање, морате ставити неке ствари на чекање у својој глави, понашати се у складу са ситуацијом и не инсистирати претјерано о својим ставовима. Могућа главобоља.

Вага

Будите професионални и посвећени, водите рачуна и о најситнијим детаљима и нећете имати проблема. Мањих трзавица би могло бити на вашем љубавном плану, али ћете углавном обоје гледати да се макар колико-толико усагласите. Здравље врло добро.

Шкорпија

Ухватили сте добар радни ритам, и поред напетости која као да виси у ваздуху ових дана, успијевате да завршите све пословне обавезе, па и да покренете нове пројекте, договоре или сарадње. Покушајте да се опустите и препустите природном слиједу догађаја без много размишљања. Стрес избацујте кроз физичку активност.

Стријелац

Солидан радни дан очекује Стријелчеве да без већих потешкоћа, али уз појачано ангажовање приводе неке битне послове крају. И даље бисте могли да се осјећате као да сте на различитим таласним дужинама са вољеном особом. Јачајте имунитет.

Јарац

Уколико се сами нисте покренули и дали пун гас, покренуће вас други, сарадници, пословни партнери или они који имају понуде за вас.  Имаћете сасвим реалне изгледе да углавном успјешно остварите своје жеље под условом да будете директни. Могућа главобоља.

Водолија

Успјешан и ужурбан дан је пред Водолијама без обзира на то да ли се ради о привођењу крају претходно преузетих обавеза или ћете се одлучити за покретање неке нове иницијативе. Само дозирајте импулсивност. Просјечан дан без назнака неких спектакуларних дешавања очекује вас у сфери љубави, што у суштини не значи ништа лоше. Без значајнијих упозорења за здравље.

Рибе

Бићете презасићени од посла и обавеза данас, од нервирања, од захтјевних људи са којима морате да комуницирате. Припазите се конкуренције. Имате веома добре астролошке предиспозиције да доста квалитетног времена проведете у заједничким активностима и дружењу са драгом особом. Иницијатива је на вама. Физички умор, исцрпљеност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана