Хороскоп за 17. јул

ГС
Хороскоп за 17. јул

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Приводите крају одраније започете пројекте и само наставите вашим незаустављивим темпом. Врло лијеп и набијен страстима дан могли бисте да очекујете и у љубавној сфери. Дајте свој максимални допринос уживању и добром расположењу. Здравље врло добро.

Бик

Будите за нијансу скромнији када су ваши професионални циљеви у питању, не може се све одједном постићи. Покажите мало више разумијевања према другој страни, не дозволите да вас неке ситнице и небитни детаљи нервирају. Пад имунитета.

Близанци

Захваљујући доброј организацији и прерасподјели започетих обавеза, али и позитивном ставу, већина Близанаца има све предуслове да успјешно оконча овај радни дан. Будите што јаснији и конкретнији приликом изношења неких занимљивих приједлога особи која вам се допада. Здравље врло добро.

Рак

Промјенљиве пословне околности током овог дана неће вас пореметити у намјери да постојеће обавезе завршите на вријеме. Покушајте да потенцијално незадовољство које стиже од вољене особе, ублажите стрпљивим објашњењем ваших ставова и понашања. Без значајнијих упозорења за здравље.

Лав

Скоро све пословне активности током овог дана Лавови ће без већих препрека остварити. Неке пословне приче, договори, али и папиролошка питања потпуно ће неочекивано кренути брзо ка свом рјешавању или реализацији. Не обазирите се сувише на приче рекла-казала које данас могу допирати до вас од стране завидних особа из вашег окружења.  Здравље сасвим солидно.

Дјевица

Мораћете и данас озбиљно да се посветите прво ономе што желите, а онда и ономе што морате. Од вас и вашег расположења доста зависи хоћете ли подићи атмосферу у вашем љубавном животу на један сасвим лијеп и позитиван ниво. Здравље врло добро.

Вага

Покушајте да неку од својих многобројних креативних идеја активирате током овог дана, могла би вам се исплатити у блискијој будућности. Позабавите се размишљањем и прављењем неког плана за будући период са вашом драгом особом. Здравље врло добро.

Шкорпија

Уобичајено напоран дан очекује Шкорпије. Уколико заузмете одговарајући став и прихватите помоћ са стране, све стижете да завршите. Није лош дан да неке дилеме у вези са старом симпатијом коначно покушате разријешити. Чувајте се ситних физичких повреда.

Стријелац

Позабавите се са завршетком заосталих обавеза и сређивању папирологије и формалности битних за будућа професионална ангажовања. Не обазирите се сувише на приче рекла-казала, које данас могу допирати до вас од стране завидних особа из вашег окружења. Потребан вам је годишњи одмор.

Јарац

Нема наговјештаја значајнијих промјена на пословном плану код Јарчева. Будите истрајни и одржавајте свој курс професионалног дјеловања. Могуће искушење на пољу љубави које вреба и даље из ваших прошлих искустава и познанстава. Стрес, напетост.

Водолија

Прича свакако иде у оном правцу који вама одговара и само је потребно имати стрпљења и не правити неке непромишљене кораке. Слободне Водолије, дружите се, излазите, будите опуштени. Прија вам та слобода тренутно. Довољно се одмарајте.

Рибе

Будите самоувјерени у изношењу својих ставова и не обраћајте пажњу на евентуалне злураде коментаре који долазе од особа које вам нису наклоњене. Веома сте страствени и добро расположени па се очекује да се то одрази и на дешавања у вашем љубавном животу. Јачајте имунитет, чувајте се инфекција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана