Хороскоп за 17. август

ГС
Хороскоп за 17. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Форсирањем и тврдоглавим инсистирањем данас нећете много постићи, стога би вам од велике помоћи била подршка особа од ауторитета. Могућа искушења на љубавном плану вас очекују на слављу или у проводу са друштвом. Здравље врло добро.

Бик

Повољан је дан за размишљање о покретању неких старих, а нових пословних идеја. Посветите довољно пажње и опуштању и одмору. Могли бисте драгу особу обрадовати изласком или посјетом драгим пријатељима. Здравље врло добро.

Близанци

Разговарајте и преговарајте за сада, али коначне одлуке оставите за наредне дане. Разних идеја и планова имате када је љубав у питању, од вас доста тога зависи. Могуће мање реуматске тегобе.

Рак

Пуне руке посла имаће Ракови посебно уколико им је нешто од обавеза заостало из претходног периода. Немојте се само физички префорсирати, стижете све да завршите како треба. Углавном вас очекује стабилна и мирна атмосфера. Осјетљивост плућа, респираторног система.

Лав

Ево повољног дана да се већина Лавова позабави дугорочнијим пословним плановима. Не би требало да сумњате у искреност осјећања коју вам показује драга особа. Здравље одлично.

Дјевица

Неколико позитивних контаката и договора када је ријеч о реализацији неких будућих планова очекује Дјевице током ове суботе. Покушајте да избјегнете било какве расправе, будите стрпљиви у опхођењу са драгом особом. Осим напетости нема значајнијих упозорења за здравље.

Вага

Ништа спектакуларно данас не очекује Ваге, углавном ће вам фокус бити на обавезама у вези са кућом и породичним окружењем. Уколико сте слободни, ево прилике да преузмете иницијативу и кренете у сусрет новим изазовима којих може данас бити неколико. Чувајте доњи дио леђа.

Шкорпија

Повољне су околности за краће пословно путовање или евентуално постизање позитивних договора са потенцијалним новим пословним сарадницима Није искључено да вас драга особа данас изненади неким необичним приједлогом, одреагујте. Здравље врло добро.

Стријелац

Типичне Стријелчеве очекује радни дан гдје би могло бити нових пословних договора и пројеката. Битно је да не, журите пажљиво анализирајте све детаље. Могли бисте драгој особи приредити неко пријатно изненађење. Осјетљивост грла, респираторног система.

Јарац

Будите и данас вриједни и од акције, али покушајте да се физички не префорсирате. Оставите довољно времена и за одмор. Имате и ви и друга страна довољно ресурса да радите на односу и унаприједите га у складу са вашим потребама и очекивањима. Ситнице су у питању. Здравље врло добро.

Водолија

Доста позитивних информација у вези са неким будућим пословним договорима могло би данас да очекује Водолије. Уколико сте ријешили да неке ствари изгладите, повољне су околности да то данас и учините. Потребан вам је добар и квалитетан сан.

Рибе

Смањите физичке активности данас и посветите се одмору и релаксацији. Можете и негдје да отпутујете. Искористите дан за дружење са старим пријатељима, можда добијете и неки користан љубавни савјет. Здравље врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана