Хороскоп за 16. септембар

ГС
Хороскоп за 16. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Вољеној особи није лако да слиједи ваше замисли. Пуни сте енергије, желите све и то одмах. Имате довољно снаге, жеље и способности да све своје пословне идеје водите у жељеном правцу. Долази вријеме опуштања.

Бик

Ово је прилично угодан дан. Ипак, интензитет ваших љубавних очекивања нешто је слабији. Све што радите урадите полако, веома промишљено. Поготово ако желите што више зарадити. Његујте кожу!

Близанци

Нисте више неухватљиви, довољни сами себи. Жељни сте љубави, спремни да узвратите њежност. Веома лако ћете увјерити пословне партнере да је ваш потез прилика која се не пропушта. Одишете задовољством.

Рак

Прихватате лака срца ситуацију у којој се налазите. Знате да иза затишја долази љубавна олуја. Наилазите на мале проблеме на послу. Не узбуђујте се због тога, стрпљиво рјешавајте један по један. Пожељна је рекреација.

Лав

Знате ред ствари. Стижете све обавити, али не пропуштате ни дружење са вољеном особом. Не наилазите на конкретне препреке при спровођењу замисли на послу. Ипак ово није дан великих догађаја. Сјајно се осјећате.

Дјевица

Суочавате се са малом нелагодом. Не преувеличавајте важност евентуалног неспоразума са партнером. Сазријева одлука о неизбјежним промјенама на професионалном плану. Извуците максимум од понуђеног. Здравље врло добро.

Вага

Рјешавате неспоразум са вољеном особом. Вјероватно најзад проналазите заједнички језик. Како је новац тренутно ваша основна преокупација, чините све да дођете до што већег износа. Опуштање је неопходно.

Шкорпија

Ово је један од најмирнијих љубавних дана. Имате осјећај празнине, преиспитујете осјећања. Очекујете да добијете вијест од пресудног значаја. Подузмите прави корак да поправите буџет. Релаксирајте се.

Стријелац

Све сте опуштенији, што се повољно одражава и на љубавни живот. Осмислите угођај за двоје. Изузетно сте вриједни и активни па ћете крај дана дочекати помало уморни, али веома задовољни. У доброј сте кондицији.

Јарац

Доброг сте расположења, призивате романсу. Проблем може бити неодлучност, кога одабрати? Сталожени сте, желите посао добро обавити. Дошло је вријеме да напредујете, искористите шансу. Довољно спавајте.

Водолија

У вама се скрива велика љубавна енергија. Треба пронаћи начин да је правилно искористите. Ваша комуникативност долази до пуног изражаја. И здравље је под заштитом.

Рибе

Осјећате се запостављено. Размишљате о животу, љубави, партнеру, садашњем или будућем. Немате сасвим јасан увид у ситуацију и развој догађаја. То вас данас највише забрињава. Изађите, шетајте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана