Хороскоп за 16. октобар

ГС
Хороскоп за 16. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Доста опуштенији дан је пред Овновима да коначно у свом елементу заврше своје започете обавезе. Очекујте и помоћ неког од сарадника. Било би добро да што више потенцирате заједничке активности у којима волите да уживате са вољеном особом. Можда неки излазак. Здравље врло добро.

Бик

Користите сва своја знања и начине за које ви сматрате да проблем може најбрже и најефикасније да се ријеши. Искористите повољне околности за дружење, изласке са заједничким пријатељима, будите опуштени и весели. Здравље одлично.

Близанци

Коначно би могли да приведете крају неке обавезе које вам већ извјесно вријеме стоје изнад главе незавршене и тако отпочнете један нови пословни циклус. Будите отворени за све врсте разговора, немојте ништа скривати од партнера, тако ће све много лакше и квалитетније функционисати. Здравље врло добро.

Рак

Уз солидну организацију и стабилан прилив енергије већина Ракова би требало да очекује позитиван исход бар једног пословног договора данас. Иако не желите да се враћате у прошлост, свјесно или несвјесно је призивате и не можете да избјегнете комуникацију са особом која вам је значила раније. Здравље врло добро.

Лав

Уз добру организацију нема за вас препрека које не можете премостити. Могућа је и понуда за нову пословну сарадњу. Опуштенији приступ и више такта потребно је да покажете и на пољу партнерских односа. Будите спремни за компромисна рјешења. Здравље одлично.

Дјевица

Разне препреке Дјевицама данас могу искакати на пословном плану. Битно је да се са што мање нервозе фокусирате на њихово превазилажење. Не би било добро да данас нервозу са посла преносите на љубавну сферу. Колико је могуће будите толерантнији. Без значајнијих упозорења за здравље. 

Вага

Средина седмице и поред живих активности и дешавања Вагама доноси и одређену количину нервозе, највише у комуникацији са колегама и сарадницима, али и о питању битних папира, докумената. Могуће је изненадно ново познанство па уколико вам је до флерта и необавезне приче само напријед. Могуће респираторне тегобе.

Шкорпија

Није лош дан за свођење пословних рачуна, како на личном плану тако и у међуколегијалним релацијама, нарочито ако имате изражену конкуренцију. Овај дан можете искористити да се одморите и што боље припремите за период знатно интензивнијих могућности и дешавања на вашем емотивном плану. Пријала би вам физичка активност.

Стријелац

Доста динамичан и напет дан очекује Стријелчеве на пословном плану. Разлога за забринутост ипак не би требало да буде, успјећете све да искоординирате на прави начин. Покушајте да унесете неке позитивне промјене у свакодневицу, радите на томе да побољшате квалитет везе и не водите се само својим интересима. Осим напетости, нема значајнијих упозорења. 

Јарац

Могуће је да остварите данас један врло добар послован договор који ће вам више бенефита донијети у будућности. Приредите драгој особи неко лијепо изненађење, фини знак пажње и уживајте у доброј и опуштеној љубавној атмосфери. Могуће стомачне тегобе. Водите рачуна о исхрани.

Водолија

Неке промјене у пословном сегменту могу вам донијети краткотрајну узнемиреност, али ви сте особа која је и те како научила да се сналази и рјешава ситуације у ходу. Без назнака значајнијих преокрета на вашем љубавном плану у односу на јучерашњи дан. Муче вас извјесне дилеме у вези са особом која однедавно привлачи вашу пажњу. Здравље врло добро.

Рибе

Рибе би данас требало да се фокусирају првенствено на основне пословне обавезе и, ако је могуће, затраже помоћ од пријатељски настројених сарадника. Из вашег угла нема разлога и мотива за битнија дешавања у сфери љубави. Ипак из непосредног окружења може вас стићи варница симпатије и њежних осјећања. Здравље врло добро.




 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана