Хороскоп за 16. мај

ГС
Хороскоп за 16. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

До краја дана покрените се и дајте све од себе да поправите ситуацију у вези с љубављу и љубавним дешавањима. Особа у знаку Лава вам је велика пословна подршка која вас бодри и даје вам добре пословне савјете. Здравље је одлично.

Бик

Чувајте се дуплих пријатеља, односно људи који су вам веома лицејмерни, а ово се посебно односи на пословну ситуацију, гдје можете имати велике пословне пропусте. Новчана ситуација ће бити стабилнија оног момента када постигнете све оно што желите.

Близанци

У наредних неколико дана од вас се очекује много више него што умијете да покажете и да дате кроз посао и пословна преговарања. Љубавна ситуација ће бити боља оног момента када научите да поштујете и да будете склони компромису.

Рак

Код вас се још осјећа утицај пуног мјесеца у знаку Ваге и то се негативно одражава на све што има везе са породицом и емоцијама. Не дозволите да вас други контролишу, посебно када су у питању пословне ситуације. Здравље је стабилно.

Лав

Ваш однос са породицом је стабилан, али ви сте онај ко превише кочи неке ствари, посебно када је у питању новчани аспект. Особа у знаку Овна вам даје велику пословну подршку и усмјерава вас на позитивне аспекте пословања.

Дјевица

Чувајте се наглих пословних преокрета, посебно када је у питању подршка из иностранства. Љубавна ситуација ће бити боља оног момента када научите да ствари посматрате квалитетније и боље када сте ви у питању. Здравље је одлично.

Вага

Тврдоглаво се понашате када је ријеч о ставовима што се тиче партнерског и пословног односа. Научите да одређене ствари не примате толико к срцу и да одвајате приватно од пословног. Проблеми са живцима, јака напетост.

Шкорпија

Сам дан пробајте да искористите на најбољи могући начин, а то је да уживате са вољенима или да се потрудите да другима учините дан што бољим. Особа у знаку Лава вам је велика пословна подршка у вези са неким новим пословним пројектима.

Стријелац

Чувајте се свега онога што долази до вас као информација јер може бити веома проблематичан однос са људима са којима сарађујете. Особа у знаку Јарца вам је велика пословна препрека коју ви не видите на тај начин. Добро отворите очи.

Јарац

У наредном периоду пробајте да се концентришете на све оно што се тиче посла и пословних договора са иностранством или са људима који често путују. Љубавна ситуација ће бити боља оног момента када научите да будете стабилни и да се стабилно понашате у свим тим односима.

Водолија

Сам почетак дана је веома специфичан и може да вам донесе велике проблеме у разумијевању себе и других. Покушајте да ствари не узимате здраво за готово, посебно када су у питању односи са људима са којима сте пословно блиски.

Рибе

Меркур негативно утиче на ваше пословање и на ваше будуће послове ако не научите да сагледавате ствари реалније. Ваше амбиције су веома нестабилне, посебно због односа са партнером. Проблеми са спавањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана