Хороскоп за 16. август

ГС
Хороскоп за 16. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

На мишиће, али успјешно приводите крају ову радну недјељу. Већини Овнова пријеко је потребан одмор па издржите још данас. Промјенљив дан чека вас на љубавном плану. Могуће су озбиљне дискусије са драгом особом које би требало некако избјећи. Причувајте се физичких повреда.

Бик

Крај радне седмице Бикови дочекују углавном у сличном расположењу као претходних дана. Покушајте да разумијете и поправите комплетну атмосферу у сфери љубави тако што ћете показати довољно разумијевања. Здравље врло добро.

Близанци

Уколико се будете превасходно бавили завршавањем раније започетих пословних пројеката, онда вас очекује солидна завршница ове радне седмице. Све што сте очекивали претходних дана, а није се остварило у сфери љубави данас би уз мало зрно среће могло да се оствари. Здравље врло добро.

Рак

Прилично успјешан радни дан налази се пред већином Ракова. Добро размислите у вези са приједлогом за нове пословне пројекте. На први поглед ствари на пољу љубавних релација иду током који вам потпуно одговара. Уколико није тако, онда учините оно што је до вас да ствари доведете у ред. Здравље одлично.

Лав

Скоро читав радни дан Лавове очекују препреке организационе природе. Не журите и по могућности консултујте још некога ко се разумије у проблематику. Овај петак макар у најави не доноси крупна дешавања у сфери љубави. Без значајнијих упозорења што се тиче здравља.

Дјевица

Солидан радни дан имаће већина Дјевица под условом да се придржавају основних принципа, да буду конкретне, детаљне и концизне. Завршавајте заосталу папирологију. Будите отвореног срца и ума, могуће је бар да уживате у неком флерту, необавезном ћаскању. Могуће респираторне тегобе.

Вага

Доста времена и енергије током овог радног дана Вагама ће одузети провјера и анализа нових приједлога за будуће професионалне пројекте. Без обзира колико сте у праву или баратате реалним чињеницама, оне вам данас неће много користити. Могући проблеми са пробавом.

Шкорпија

Астролошки аспекти наговјештавају солидну завршницу радне седмице за најтипичније представнике овог знака. Нешто се ипак покреће у смјеру који вам одговара. Прилично миран и опуштен дан очекује вас на љубавном плану. Могуће алергијске реакције коже.

Стријелац

Није повољан дан да Стријелчеви започињу било какве нове професионалне пројекте. Завршавајте старе обавезе, а посебно све оно што је везано за папирологију и формалности. Данас вас могу излуђивати ситнице и небитни детаљи везани за понашање драге особе. Осим умора нема значајнијих упозорења за здравље.

Јарац

Повољне околности пратиће Јарчеве овог петка па је препоручљиво да првенствено започете активности приведу крају. Углавном стабилна љубавна атмосфера очекује вас данас, опустите се и не размишљајте превише. Осјетљивост респираторног система.

Водолија

На крају радне седмице најтипичнији представници Водолија држе најважније пословне конце у својим рукама и успјешно приводе крају и најзахтјевније послове. Могли бисте фине тренутке да проведете у дружењу са драгим пријатељима које можда дуже времена нисте видјели. Здравље врло добро.

Рибе

Без озбиљнијих изазова и препрека на професионалном плану код Риба. Доста времена данас вам могу одузети обавезе према сарадницима из блиског окружења. Дио времена и енергије биће вам потребно за бар један лијеп сусрет и догађај у сфери љубави, који би могао да прерасте у нешто значајније. Респираторне тегобе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана