Хороскоп за 15. октобар

ГС
Хороскоп за 15. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Са једним од својих најјачих адута радном енергијом не би требало да имате никаквих проблема овог дана, евентуално покушајте да смањите форсирање темпа који остатак пословног окружења није у стању да испрати. Потрудите се да вам посао не буде данас главна преокупација. Изненадите драгу особу неким ситним знаком пажње. Здравље врло добро.

Бик

Колико год вам се чинило да је немогуће промијенити неке ситуације, промјене долазе и то брже него што сте мислили. На љубавном плану данас су могуће изненадне компликације, стога покушајте да направите уступак драгој особи и тако сведете штету на минимум. Водите рачуна о исхрани.

Близанци

Све ће се одвијати у неком промјенљивом ритму, што ће захтијевати од вас укљученост и прецизност. Због вашег претјераног анализирања и преиспитивања свега и сваке ситуације, можете гомилати ствари у себи, а онда нека ситница може да покрене бијес који завршава озбиљном свађом са партнером. Биће вам неопходна озбиљна самоконтрола. Могући проблеми са хормонским дисбалансом.

Рак

Ваше организационе способности, промишљеност, практичност и рационалност, позитиван приступ сарадницима долазе у први план и могу вам донијети бројне бенефите. Обоје ћете бити напети, искључиви једно према другом, посесивни и нервозни, што може довести до дистанцирања. Појачан стрес.

Лав

Веома динамичан и напоран дан очекује Лавове. Посао ће изискивати много енергије, потребна ће вам бити помоћ и немојте се устручавати да је потражите на више провјерених мјеста. Потребно је да покажете више присуства, више љубави и пажње да би све функционисало како треба и ви то сада можете и желите. Могуће пробавне тегобе.

Дјевица

Отварају вам се лијепе могућности за сарадњу са иностранством, као и неки нови сарадници који ће вам баш пријати. Осим наглашене потребе драге особе да више времена проводите заједно, нема наглашених аспеката у сфери љубави за овај дан. Преконтролишите крвни притисак.

Вага

Ваге би могле да неке договоре окончају у најбољем могућем интересу, упркос застојима који их очекују. Не дозволите да се људи са лошом енергијом лијепе за вас, троше ваше ресурсе и скраћују вам вријеме за опуштање. Заштитите кожу од директног утицаја сунца, могуће су алергијске реакције.

Шкорпија

Неке разговоре ћете завршити много успјешније него што сте се надали, поготово ако се они везују за договоре у вези са финансијским дијелом. Слободне Шкорпије, не појављује се тренутно ништа вриједно пажње, бавите се више собом и раду на себи и свом самопоуздању, биће повољнијих прилика. Могућа осјетљивост зглобова.

Стријелац

Већина Стријелчева могла би да очекује подршку надређених и помоћ у сваком сегменту. Искористите овај повољан период да бисте покренули неке нове договоре, сарадње. Обоје сте се окренули личним приоритетима и пословима а ваш однос оставили по страни, што свакако није нека позитивна ствар. Могући проблеми са зглобовима и ситним костима.

Јарац

Јарчеви, требало би да се бавите заостацима било да су они кроз обавезе које нисте регулисали, било кроз папирологију и договоре. Енергија, воља и оптимизам биће присутни и сигурно је да ће ово позитивно утицати и на партнера. Водите рачуна о крвном притиску.

Водолија

Било би добро да покушате да избјегавате несугласице, расправе већих размјера, јер би могле да се заврше лоше по ваш нервни систем. Драгу особу могли бисте да изненадите изласком на неко провјерено мјесто, пријало би вам свакако. Без значајнијих упозорења за здравље.

Рибе

Конкуренција у вашем најближем пословном окружењу је присутна и очекујте одређене провокације, које вам на срећу не могу донијети неку већу штету. Аспекти указују на нови љубавни изазов на помолу, који може бити сасвим добар увод у неку нову емотивну причу. Психофизички умор, исцрпљеност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана