Хороскоп за 15. јун

ГС
Хороскоп за 15. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Требало би овај први дан викенда да посветите уживању у одмору, обавезе могу да искрсну само неодгодиве. Уживајте, посветите довољно пажње драгој особи, угађајте једно другом колико год је то могуће. Немојте претјеривати у омиљеној храни и пићу.

Бик

Можда размишљате о заједничком пословном партнерству са неким од пријатеља или додатном послу, што и није лоше, јер бисте могли да направите оквирно добар договор. Све сумње и дилеме нестаће уколико се опустите и препустите да вас воде осјећања. Здравље одлично.

Близанци

Близанци би данас доста времена могли да проведу у породичном окружењу, заузети кућним обавезама или помоћи неком од ближњих. Нема препрека на вашем љубавном путу данас. Подразумијева се да ћете бити од акције, шармантни и добро расположени. Здравље врло добро.

Рак

Врло лијеп дан могли бисте да проведете у друштву пријатеља, уживајући у опуштеној и пријатној атмосфери. Свакако би у планиране активности за дружење требало да укључите и драгу особу. Уживајте. Здравље одлично.

Лав

Доста нових идеја и планова чекају да их покренете. Данас ипак направите предах од обавеза и одморите. Не гледајте само сопствене интересе и друга страна има своје захтјеве и жеље. Размислите о томе да драгу особу изненадите неким финим знаком пажње, поклоном, вечером. Здравље врло добро.

Дјевица

Дан није лош да се посветите себи и сопственим потребама. Треба вам нове позитивне енергије. Било би лијепо да негдје заједнички отпутујете и тако напуните батерије и ревитализујете постојећи однос. Здравље врло добро.

Вага

Можете очекивати нове послове или комуникацију са новим сарадницима што треба да сачекате спремни. Уколико сте слободни, занимљиво познанство очекује вас преко друштвених мрежа или преко пријатеља. Чувајте се прехладе.

Шкорпија

Дан пред вама обећава покретање нових сарадњи и пројеката. Добијате информације које су вам важне и неопходне да наставите са својим плановима, што ће вам значајно олакшати функционисање. Немојте се изненадити ако добијете потврду да је неко врло заинтересован за боље упознавање. Здравље одлично.

Стријелац

Стријелчеви би данас требало да уживају у неком излету или спортској активности по могућности са пријатељима. Пријаће вам опуштање и предах од обавеза. Није искључено да вас драга особа изненади неким финим поклончићем. Потребно је да се мало опустите и неке несугласице ријешите. Здравље врло добро.

Јарац

Генерално Јарчеве очекује одличан пословни дан, а посебно повољне околности имаће они који планирају да објелодане нове идеје. Без значајнијих преокрета у односу на претходни дан. Углавном вас очекује устаљена љубавна атмосфера. Здравље одлично.

Водолија

Без журбе и уз добру организацију све постижете, за нијансу лакше и са мање потрошене енергије у односу на претходне дане. По свој прилици требало би да уживате у пажњи и разумијевању коју вам пружа драга особа. Узвратите, не будите себични. Могући проблеми са пробавним трактом.

Рибе

Ево једног опуштеног радног дана, гдје би Рибе могле да се позабаве сређивањем формалности и свега доброг што су урадили у претходном периоду. Организујте неко заједничко дружење или излет са пријатељима, проведите што више времена у неким заједничким активностима. Здравље одлично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана