Хороскоп за 15. август

Г.С.
Хороскоп за 15. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Како бисте избјегли сувишне ријечи, вољеној особи отворено реците шта вас мучи. Из летаргије ће вас тргнути обећавајући разговор или сјајна понуда. Веселите се, идете ка бољем. Здравље сасвим добро.

Бик

Уживате у складној вези. И даље треба да чините све да не занемарите особу коју пуно волите. Имате одређених проблема. Ако их и не ријешите одмах, не нервирајте се, долази рјешење. Више пазите на исхрану!

Близанци

Како знате, избјегните везу која није испуњена емоцијама. Најискреније, ви желите чисту љубав. Имате изоштрен осјећај за праву ствар, а овога пута и за материјалну страну обављеног посла. Имате позитивну енергију.

Рак

Спремни сте на све да угодите себи, али и вољеној особи. Слиједи лијепо, пријатно изненађење. Користите више машту и креативност. Самопоуздање и импровизација дају послу ноту шарма. Изађите, прошетајте.

Лав

Немојте чекати да вам љубав сама покуца на врата. Учините и ви нешто за своју срећу. Треба да уложите више труда и воље ако желите да напредујете. Успјех је пред вама, треба га препознати. Психофизички сте јаки.

Дјевица

Окренути сте љубави. Све више уживате у загрљају и пажњи особе коју сте једноставно очарали. Слиједи признање, што је подстицај за још преданији рад. Упознаћете некога важног за будућност. Здравље одлично.

Вага

Устукнули сте пред снагом љубави. Вољена особа не скрива емоције, напротив, истиче их. Постоји нешто што се и у послу зове доза умјерености. Тако се нећете превише исцрпљивати. Здравље је супер.

Шкорпија

Слиједи угодно изненађење. Најважније вам је што знате да вас партнер воли и поштује. Наглашене су интелектуалне способности у послу. Наравно, важну улогу игра и ваша специфична природа. Одлично расположење.

Стријелац

Одвојите вријеме за себе, посветите се партнеру. Ако сте сами, упознаћете сјајну особу. Финансијска ситуација све је боља. Можете остварити нешто што дуго желите. Напредовање, на примјер. Треба вам рекреација.

Јарац

Слиједи занимљиво познанство. Причекајте још мало, тактизирајте прије одлучујућег корака.  Искористите дан за значајније потезе. Радите, али не претјерујте, не замарајте се ситницама. Здравље врло добро.

Водолија

Сигурни сте да партнера добро познајете и да знате колико је ваша љубав јака. Слиједи олакшање. Досадило вам је да се на послу борите “против вјетрењача”. Ипак, свјесни сте да вас не могу сви пратити. Одлично се осјећате.

Рибе

Емоционално сте дистанцирани од партнера. Боље је да искрено признате шта вам смета. Без муке постижете резултате за које вам је некада требало пуно времена и доказивања. Као препорођени сте.   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана