Хороскоп за 14. септембар

ГС
Хороскоп за 14. септембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Без обзира што је први дан викенда, данас је од типичних Овнова реално очекивати доста активности, прије свега на пољу организације и комуникације. Већина ваших данашњих циљева у сфери љубави такође би требало да буде реално остварива. Битно је да имате фокус и идете корак по корак, а не све да ријешите једним потезом. Обратите неопходну пажњу на уринарни тракт.

Бик

Већина особа рођених у знаку Бика данас може бити у контра ритму. Са једне стране, доста низак ниво енергије, а са друге стране неколико идеја просто голица машту. Због видљиве недоречености и конфузног понашања, овај дан није повољан за форсирање блискости са драгом особом. Мало пасиве може бити ефектније. Пад енергије.

Близанци

Најтипичнији представници Близанаца имаће данас веома висок ниво енергије и адреналина па би била штета да то не искористите на ваљан начин и будете активни. Данашње активности на пољу љубави посматрајте као улагање за љепшу будућност. Могуће алергијске реакције.

Рак

Доста разноврсних обавеза чека данас Ракове, а ваша енергија није баш на завидном нивоу. Полако, без журбе, све можете постићи уз добру организацију. Одређена сумња и преиспитивање личних осјећања данас вам доноси неколико ситуација да се озбиљно замислите и питате шта желите од свог љубавног живота. Могуће мање реуматске тегобе.

Лав

Практично цијели дан могли бисте да имате појачан немир и порив за кретањем. Неки послови могу се веома успјешно обавити и у таквој ситуацији. Ништа битно другачије и суштински ново нема у најави љубавних дешавања за овај дан. Посветите се његовању постојећих партнерских релација. Здравље врло добро.

Дјевица

Ваше организацијске предиспозиције данас могу користити како вама тако и другима. Бавите се дугорочним плановима. Посебно велико ангажовање у сфери љубави данас вјероватно нисте ни планирали. Међутим, будите приправни за промјену основних планова. Могуће респираторне тегобе.

Вага

Врло добар дан препун различитих активности налази се пред особама рођеним у знаку Ваге. Посебну пажњу посветите старим, дугогодишњим сарадницима. Старе симпатије ако их има, требало би да оставите у успоменама, јер могу бити озбиљна сметња новим приликама, које можете очекивати практично од данас. Могуће кардиоваскуларне тегобе.

Шкорпија

Први дан викенда је повољан да представници знака Шкорпије започињу важне разговоре и преговоре о новим професионалним пројектима. Срце вас вјероватно вуче и гура на једну страну, док са друге стижу врло интригантне вибрације и сигнали. Немојте предуго чекати са одлуком. Могући проблеми са кичмом.

Стријелац

Ова субота није лоша уколико желите да средите неке заостале рачуне и преиспитате пословне договоре који се из различитих разлога до сада нису реализовали. Врло широк фронт дјеловања у сфери љубави данас би могао да се отвори пред типичним Стријелчевима. Није лако борити се на више фронтова, фокусирајте са на најважнији. Здравље врло добро.

Јарац

Већина особа рођених у знаку Јарца данас неће бити најрасположенија за дуге приче и компромисна пословна рјешења. Потрудите се да сами себи не будете непријатељ. Сасвим коректан дан можете очекивати, првенствено ако желите да проведете миран дан са вољеном особом. Немир доноси олако прихватање површног флерта. Нервоза, напетост.

Водолија

Заслужени планирани одмор данас вам могу прекинути неочекивани позиви како од старих тако и од нових пословних сарадника. Чека вас доста приче и објашњавања. Астролошки аспекти указују да би у сфери љубави било добро да што мање причате и комбинујете. Ако се укаже фина прилика потрудите се да будете директни и конкретни. Обратите пажњу на осјетљивост уринарног тракта.

Рибе

Било какве додатне активности данас нису пожељне. Већина представника Риба имаће промјењив и нестабилан ниво енергије и веома је важно да је што рационалније трошите. Покушајте да лијепом и коректном комуникацијом ублажите разлоге за сумњу и незадовољство, које већ дужи период уназад показујете. Изузев израженог осјећаја умора, нема значајнијих упозорења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана