Хороскоп за 14. октобар

Г.С.
Хороскоп за 14. октобар

Прочитајте какве планове звијезде имају за вас.

Ован

Жудите за њежностима, загрљајима, љубавним треперењем. Морате се и сами више потрудити. На ваш успјех на послу снажно утиче неколико фактора. Треба да будете мудрији, радите и у своју корист. Релаксирајте се.

Бик

Пружа вам се изузетна прилика да неспоразум са партнером ријешите на обострано задовољство. Рачунајте на мале пословне препреке. Могу вас избацити из такта, због чега су проблеми готово опипљиви. Препоручује се рекреација.

Близанци

Будите бар мало стрпљивији. Дилему схватите као увод у нови, позитиван циклус у љубави. Важан позив или разговор на послу учиниће да пожелите да дан што дуже траје. Долазе добре вијести. Најзад се опустите.

Рак

Сасвим је могуће да проблеми произлазе из вашег незадовољства уопштено, а не само партнером. Наглашена је ваша креативност на послу, али и голема радна енергија. Може искрснути и нешто демотивишуће. Само се добро наспавајте.

Лав

С усхићењем прихватате комплименте и на тај начин добијате прилику за лијепу везу. Пријатељ вам нуди занимљив, динамичан посао. Прихватите неочекивану, изузетно добру прилику. Снажан осјећај задовољства.

Дјевица

Као мало када, пуштате да вас воде срце и емоције. Ваш љубавни живот и данас је занимљив.  Пронађите начин да ријешите проблеме. Коначно довршите послове који су дуже вријеме у заостатку. Његујте кожу.

Вага

Опуштени сте у освајању и проводу. Страст или авантура привлаче вас више него обично. Финансијска ситуација је задовољавајућа. Нови извор прихода обнавља помало истрошене резерве. Уживајте у плодовима јесени.

Шкорпија

Уживате у прелијепим приликама за љубав. Ваша веза напокон се одвија у жељеном смјеру. Ново пословно познанство омогућава вам да проширите видике. Са више самопоуздања радите посао. Имате сјајну енергију.

Стријелац

Ако сте у посљедње вријеме трагали за срећом у љубави, очекује вас угодно изненађење. Имате прилику да се докажете. Одлучујућа је подршка блиског пријатеља или члана шире породице. Здравље изузетно добро.

Јарац

Једна особа разбија љубавне недоумице. Пружа вам прилику да започнете нови живот.  Могуће су несугласице са колегама. Избјегавајте расправе било које врсте, окрените се обавезама. Осјетљиви сте.

Водолија

Одличан дан да партнеру покажете сву снагу своје љубави. Опуштено уживајте у њежностима. Прилично сте демотивисани. Радите из навике, али не и задовољства. То је пролазно, па предахните. Све је како треба са здрављем.

Рибе

Не будите брзоплети. Укључите више њежности и страсти у опхођење с особом коју волите. Ваши критеријуми у оцјењивању способности колега изузетно су високи. Замјерате им и због ситница. Слојевито се облачите.                          

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана