Хороскоп за 14. август

Г.С.
Хороскоп за 14. август

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Ове сриједе Овнове очекује успоравање ритма, што је и препоручљиво, посебно када је у питању привођење крају већ започетих обавеза. Може се очекивати бар један интересантан нови сусрет са особом која од недавно привлачи вашу пажњу. Здравље врло добро.

Бик

Битно је да се адекватно поставите и направите први корак ка реализацији нових пословних обавеза, који захтијевају извјесне промјене досадашњег пословног режима рада. Када је у питању особа која вам већ извесно вријеме шаље позитивне љубавне сигнале, немојте се и устезати од директног приступа. Здравље врло добро.

Близанци

Потпуно је логично да урадите све што је до вас да би потенцијалне препреке, највјероватније техничке природе, уклонили на овај или онај начин, али немојте се превише нервирати ако у томе не успијете. Сасвим повољан дан је да уз мало више ангажовања унесете ведрину и добро расположење у ваш емотивни живот. Промјенљиво расположење.

Рак

Позитивно размишљање и боља синхронизација између ваших жеља и техничких околности требало би и да доведу до позитивних резултата. Без значајнијих промјена на вашем пољу емотивно-љубавних релација, што ће вам донекле и одговарати. Потребна вам је физика активност.

Лав

Доста непланираних додатних обавеза могло би данас Лавове да унервози, посебно због убрзаног темпа којим треба одреаговати, али и бројних застоја вјероватно у вези са формалностима. Сасвим другачија ситуација очекује вас на пољу љубави. Немојте да вас изненаде позитивни љубавни сигнали који могу данас допирати са више страна. Водите рачуна о кардиоваскуларном систему.

Дјевица

Повећан обим посла пратиће Дјевице и током овог дана па не би било лоше уколико бисте затражили помоћ и избјегли замке потенцијалних грешака, нарочито у папирологији. Водите рачуна шта потписујете. Ништа ново на вашем љубавном хоризонту током овог дана, што не значи да треба да останете пасивни. Потребна вам је адекватна психофизичка релаксација.

Вага

Фокус би Вагама требало да буде на већ започетим пословним пројектима и настојању да их што боље и ефикасније приведу крају. Потенцијално одличан дан је пред вама у сфери љубави, посебно уколико сте наумили да тестирате свој шарм и заводничке предиспозиције. Само напријед, али без великих очекивања. Здравље одлично.

Шкорпија

Кључно је да ништа не форсирате и својим нестрпљењем додатно отежате сопствени пословни положај. Корак по корак, не журите, вријеме је на вашој страни. Будите приправни, обратите пажњу на ситне детаље и покушајте да правилно протумачите сигнале који вам данас могу пристизати од потпуно нове интересантне особе. Психофизички умор.

Стријелац

Нове промијењене околности овог дана не би требало да утичу негативно на Стријелчеве те уз мало тактике успјећете да пронађете најбоље рјешење. За коначно задовољавајуће резултате на вашем љубавном плану биће неопходно да се адекватно ангажујете и прије свега фокусирате на жељени циљ. Чувајте се прехладе.

Јарац

Корак по корак и Јарчеви стижу да се на вријеме и на велико задовољство изборе са свим професионалним изазовима. Затегнуту ситуацију на пољу партнерских односа не можете ријешити игнорисањем и крутим ставовима, уложите мало више енергије и труда, јер то ваша драга особа заслужује. Могућа несаница.

Водолија

Уколико нема много тога да се оконча из претходног периода, онда неће сметати да направите краћи преглед и преконтролишете своја раније дата обећања, јер не би било мудро то пренијети у ново професионално поглавље. Добар је дан за неко ново познанство базирано на опуштеној причи, флерту. За конкретније љубавне потезе сачекајте повољнији период. Здравље врло добро.

Рибе

Немојте се нервирати уколико будете неке тривијалне потезе током овог дана морали више пута да поновите. Све иде у рок службе. Било би мудро да прво процијените ситуацију, а не да се залетите на прву лопту, онако типично сањалачки, како само ви Рибе то знате. Обавите рутинске љекарске прегледе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана